News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο θρύλος της γρουσουζιάς του εμβλήματος συνεχίζει να αυξάνεται

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Τη Μαδρίτη τη συνοδεύει η κακή τύχη αδυσώπητα


Ο θρύλος του συνεχίζει να αυξάνεται. Είναι ασταμάτητος. Κανείς δεν επαναλαμβάνει. Έτσι απ’το 2006 και μετά. Η ομάδα που φορά το έμβλημα του παγκόσμιου πρωταθλητή βλέπει πως την συνοδεύει η κακή τύχη αδυσώπητα, ειδικά, αν αυτή που το δείχνει σ’όλο τον κόσμο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Από τότε που το εν λόγω έμβλημα της FIFA φαίνεται στο στήθος των madridistas παικτών, τους συμβαίνουν κακοτυχίες.

Η πρώτη έλαβε χώρα, ενώ η λευκή ομάδα κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Sergio Ramos και Lucas Vázquez τραυματίστηκαν στην προσπάθεια, αλλά το καλύτερο επρόκειτο να’ρθει υπό τη μορφή των τραυματισμών, ηττών, αποκλεισμών στο κύπελλο, αυτογκόλ και εξεζητημένων προσπαθειών στο δοκάρι με όλα υπέρ.

Ήδη στο 2017 οι τραυματισμοί αφήνουν χωρίς αναπνοή και ικανότητα κίνησης τον Ζιντάν. Από εκείνη τη στιγμή έχουν τραυματιστεί επτά παίκτες όπως οι Πέπε, James, Isco, Carvajal, Modric, Varane και Μαρσέλο. Μερικούς απ'αυτούς τους περιβάλλει το μυστήριο του τραυματισμού στην προπόνηση και σε πλήρη διαδικασία ανάκαμψης.

Απ’τον παράδεισο στην κόλαση, σ’ένα μήνα

Στις ημέρες που διανύουμε στον Ιανουάριο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περάσει απ’το ν’αγγίξει τον παράδεισο, στο να ζήσει στην κόλαση. Απ’το τέλος του αψεγάδιαστου σερί, έχει περάσει στο να αποκλειστεί στο Κύπελλο εναντίον Θέλτα και σε αμφιβολίες στο πρωτάθλημα. Ο Ρονάλντο έχει μετατραπεί στον πιο επικρινόμενο Balón de Oro στην ιστορία. Μαλωμένος με την ευστοχία, ο CR7 πρέπει να ξανασυναντηθεί. Οι συμπαίκτες του τον χρειάζονται και οι οπαδοί, του το απαιτούν. Δεν είναι ο μόνος, αλλά αυτός απ’τον οποίο αναμένονται τα περισσότερα.

Το έμβλημα της FIFA εμφανίζεται στη σκηνή το 2006. Η Internacional του Porto Alegre το φοράει νικώντας τη Barcelona. Κατέληξε να πέσει στην Serie B. Μίλαν, Ίντερ ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν περάσει απ’το να κυριαρχούν το ποδόσφαιρο, να περάσουν άσχημες στιγμές, μένοντας εκτός της δεσπόζουσας θέσης του ποδοσφαίρου.

Ο θρύλος συνεχίζει ν’αυξάνεται και τώρα ο πάσχων είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, όταν όλα έμοιαζαν ρόδινα. Επιπλέον, το λευκό club το υπέφερε ήδη αυτοπροσώπως κατά τη διάρκεια του 2015, περνώντας απ’την κορυφή, στο ν’αφήσει τον λογαριασμό των αθλητικών αποτελεσμάτων στο μηδέν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.