News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ούτε Benzema ούτε Morata

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Του Fran Villalobos

Η κακή στιγμή των δύο φορ ανοίγει και πάλι τη συζήτηση

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο εναντία στην Θέλτα του Βίγκο καταλήγει ν’αποκαλύψει ένα πρόβλημα το οποίο ήταν λανθάνον στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το Bernabeu αρχίζει να χάνει την υπομονή του μ’έναν Karim Benzema που εναλλάσσει γκολ και καλές επιδόσεις με παιχνίδια στα οποία η στάση του αγγίζει τη ραθυμία. Αυτή η αστάθεια ξανατοποθετεί τον Γάλλο στο μάτι του κυκλώνα της κριτικής πάντα όταν έρχονται άσχημα δεδομένα. Όπως στο Balaídos.

Η εναλλακτική του, ο Άλβαρο Μοράτα, δεν διέρχεται επίσης μια καλή στιγμή. Μετά από μια άξια έναρξη στη σεζόν στην οποία πλησίασε περισσότερο από ποτέ στο καθεστώς βασικού, ο canterano δεν μετρά τόσο όσο πριν για τον Ζινεντίν Ζιντάν, που δεν έχει χάσει την πίστη στον Karim. Ο τρίτος στην διαμάχη είναι ο Mariano, πολύ αγαπητός στο Μπερναμπέου, αλλά σε μια άλλη διαφορετική βαθμίδα απ’τους Μπενζεμά και Morata.

Μπενζεμά και Morata έχουν παίξει αυτή τη σεζόν 26 παιχνίδια ο καθένας. Ο Γάλλος έχει παίξει 1.690 λεπτά κι ο Ισπανός 1151. Ο Μπενζεμά έχει δώδεκα γκολ, έναντι των εννέα του Morata, ο οποίος στη σύγκριση, χρειάζεται λιγότερα λεπτά για να σκοράρει απ’τον συμπαίκτη του. Ο Μπενζεμά σκοράρει ένα γκολ ανά 140,8 λεπτά, ενώ ο Morata χρειάζεται 127,8. Τη συσκότιση σκόρερ των 9αριών της την έχει νιώσει μια Ρεάλ Μαδρίτης, όπου τα γκολ, τελευταία, είναι υπόθεση των Κριστιάνο και Sergio Ramos.

Ο Morata δεν σκοράρει απ’τις 10 Δεκεμβρίου ενάντια στη Ντεπορτίβο στο πρωτάθλημα. Το 2017, ο Μπενζεμά προσθέτει δύο γκολ σ’επτά παιχνίδια (ένα εναντίον της Γρανάδα κι ένα εναντίον της Σεβίλλης). Απ’την ήττα στο Pizjuán μετά από μια απώλεια μπάλας απ’τον Γάλλο σ’ένα πλάγιο άουτ, η στάση Μπενζεμά έχει προκαλέσει φλύκταινες σ’ένα Bernabeu που τον αποδοκίμασε ήδη εναντίον της Μάλαγα. Ο αγώνας κατά της Θέλτα στο Balaídos δεν θα τον βοηθήσει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.