News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Achraf και Tejero προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Του Daniel López Peinado

Η Μαδρίτη προετοίμασε την πρώτη προπόνηση εν όψει του αγώνα κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ


Η Ρεάλ Μαδρίτης τέλειωσε την πρώτη προπόνηση για το παιχνίδι της Κυριακής που αντιμετωπίζει το λευκό σύνολο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ενάντια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο εναντίον της Θέλτα, το σύνολο του Ζιντάν έχει θέσει όλες τις προσπάθειάς του στο να προσπαθήσει να σηκώσει το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Στην σημερινή προπόνηση επέστρεψε στην πρώτη ομάδα ο Achraf. Ο δεξιός μπακ της Castilla αναμένει μια νέα ευκαιρία για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

Στο χόρτο του Valdebebas προπονήθηκε επίσης ο Tejero, ο οποίος έμεινε τελικά έξω απ’την αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου. Ο Enzo Zidane συμπλήρωσε τον κατάλογο των canteranos που έχουν προπονηθεί με την πρώτη ομάδα σήμερα.

Οι βασικοί παίκτες ενάντια στη Θέλτα έχουν κάνει μια προπόνηση αποκατάστασης στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων και τζόκινγκ στο γρασίδι.

James και Varane δούλεψαν στους εσωτερικούς χώρους, ενώ Carvajal, Πέπε, Μαρσέλο, Modric και Bale συνέχισαν με τα αντίστοιχα προγράμματα αποκατάστασής τους.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.