News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Nacho πάει για ρεκόρ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Του Hugo Carrasco

Απέχει πλέον 131' απ’το να κάνει την χρονιά με την μεγαλύτερη συμμετοχή

Οι απουσίες και η ευελιξία του τον έχουν εκτοξεύσει


Η σεζόν του Nacho δεν εκπλήσσει κανέναν. Ο παίκτης ήταν ο τέταρτος στόπερ από τότε που αποτέλεσε επίσημα μέλος της πειθαρχίας της πρώτης ομάδας το 2013-14, πίσω απ’τους Ramos, Pepe και Varane. Κάτι το οποίο του έδινε πολύ λίγες πιθανότητες να βρεθεί εξ αρχής στους σημαντικούς αγώνες εφ 'όσον οι συμπαίκτες του ήταν σε τέλεια κατάσταση. Αλλά ο canterano δεν έχει παραιτηθεί ποτέ. Πεπεισμένος για την επιτυχία στη Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που έκανε ντεμπούτο το 2011 με τον Mou, ο παίκτης απ’την Alcalá δεν σταμάτησε τις προσπάθειές του μέχρι να το πετύχει ... και το καταφέρνει.

Με μισή σεζόν ακόμα μπροστά, ο αμυντικός απέχει 131 λεπτά απ’το να κάνει αυτή τη σεζόν, αυτήν που έχει παίξει περισσότερο. Είναι αλήθεια ότι οι τραυματισμοί των συμπαικτών του έχουν δώσει την ευκαιρία, αλλά πάνω απ 'όλα, ο ίδιος έχει την ευθύνη για την εκμετάλλευσή της στο έπακρο.

Ο Nacho πάει για ρεκόρ κι αποδεικνύει ότι έχει γίνει ένας αμυντικός εγγυήσεων, που με τη διάρκεια, ήταν σε θέση να εξελιχθεί και να καταφέρει να δώσει σταθερότητα κι ασφάλεια σε μια γραμμή τόσο καθοριστική όσο αυτή που καταλαμβάνει, που σχηματίζεται απ’τους καλύτερους του κόσμου και καταφέρνοντας να μην λείψει η απούσα μορφή αυτήν τη στιγμή.

Ο canterano ζει την καλύτερη στιγμή του στα λευκά. Ούτε καν οι δελεαστικές προσφορές από ομάδες της ευρωπαϊκής ελίτ το περασμένο καλοκαίρι, -που του έδιναν την ευκαιρία να’ναι ένας σταθερός στην εντεκάδα- δεν ήταν σε θέση να σταματήσουν το όνειρό του να πετύχει στη ομάδα της ζωής του. Αποφάσισε να μείνει και σήμερα είναι ένας μπαλαντέρ για τον Ζιντάν ικανός να παίξει σε οποιαδήποτε θέση στην αμυντική γραμμή.

Ευελιξία που τον καθιστά απαραίτητο για τον madridista προπονητή, ο οποίος τον έχει χρησιμοποιήσει ήδη σ’όλες τις πιθανές θέσεις της άμυνας. Στόπερ, αριστερός μπακ -αντικαθιστώντας τον Μαρσέλο- και μπροστά στον τραυματισμό του Carvajal και τις ενοχλήσεις του Danilo ενάντια στη Μάλαγα, στη δεξιά πλευρά.


Τώρα, η απουσία του Βραζιλιάνου για ένα μήνα και η απουσία ενός Coentrao που δεν καταλήγει να βρεθεί στο εκατό τοις εκατό, του ανοίγει και πάλι τις πόρτες του βασικού μ’ένα δύσκολο έργο: να κάνει να μην παρατηρήσει η ομάδα την απουσία αυτού που η FIFA ανακήρυξε ως τον καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο. Ένα δύσκολο έργο απ’το οποίο ο Nacho θα βγει σίγουρα αλώβητος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.