News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Morata πιέζει τον Karim Benzema

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Του Roberto Gómez

Ο κύκλος του Γάλλου παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να’χει φτάσει στο τέλος του, νιώθοντας στοχοποιημένος απ’το Bernabeu


Ο Álvaro Morata είναι το παρόν και το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης. Διεθνής με την ανδρών της Ισπανίας, νέος και δυνατός. Τον Morata τον θέλουν οι οπαδοί, τον θέλει ο madridismo και κυρίως τον θέλει το Santiago Bernabeu. Αυτή τη σεζόν σ’όλες τις διοργανώσεις ο Álvaro έχει σκοράρει 10 γκολ κι έδωσε τρεις ασίστ σε 1180 λεπτά. Απ’τη μεριά του, ο Μπενζεμά έχει σκοράρει 12 γκολ κι έχει δώσει τέσσερις ασίστ σε 1755 λεπτά.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

Ο Γάλλος ολοκληρώνει την όγδοη σεζόν του στο λευκό σύνολο. Έχει βγει επικερδής, αλλά δεν είναι ο επιθετικός που χρειάζεται η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν αυτήν την στιγμή.

Ο Ζιντάν υπερπροστατεύει τον Μπενζεμά. Τον Morata τον προσέχει πολύ λίγο. Το Bernabeu αποδοκιμάζει τον Γάλλο, ενώ επιθυμεί να παίζει ο Μαδριλένος. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η εξαιρετική απόδοση που έχει δώσει ο Karim στη Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που ήρθε, αλλά αυτό που είναι προφανές είναι ότι το παρόν και το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης περνά μέσα απ’τα ποδοσφαιρικά του canterano που παίζει πολύ λίγο γι’αυτό που αξίζει και δίνει μια εξαιρετική απόδοση.

Ακούγεται σκληρό, αλλά έχει έρθει η στιγμή να γίνει βασικός ο Álvaro και να πάρει την σκυτάλη απ’τον Karim Benzema.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ


Σύμφωνα με μια έρευνα στον madridismo, σχεδόν το 50% των ψηφοφόρων προτιμούν βασικό τον Morata, μετά τον Mariano και τρίτο μ’ένα χαμηλό ποσοστό τον Μπενζεμά. Είναι μόνο μια έρευνα, αλλά είναι το θερμόμετρο που διέπει αυτή τη στιγμή τον madridismo, που έχει σαφείς προτιμήσεις για έναν παίκτη ο οποίος κέρδισε κι έπαιξε στον τελικό του Champions League της Λισαβόνας και που έχει συμμετάσχει με επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Νέος, δυνατός και σκόρερ. Τι περιμένει ο Ζιντάν για να τον βάλει;

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.