News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale μετατρέπεται στη μεταγραφή χειμώνα της Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Επιστρέφει πίσω την επόμενη εβδομάδα στην προπόνηση


Ο Gareth Bale θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα για να προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός τραυματίστηκε στις 22 Νοεμβρίου και λιγότερο από τρεις μήνες μετά θα επιστρέψει στην δυναμική της εργασίας που επιβάλλεται απ’τον Ζιντάν, επισπεύδοντας τις προθεσμίες που ανέφεραν ότι δεν θα επέστρεφε στη δυναμική της καθημερινής εργασίας μέχρι τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου. Όπως είναι λογικό η επιστροφή του θα’ναι σταδιακή και χωρίς να εκθέσει τον δεξί αστράγαλο ούτε στο ελάχιστο.

Ο Bale χειρουργήθηκε απ’τον Δρ James Calder στο Λονδίνο στις 29 Νοεμβρίου στους περονιαίους τένοντες στο δεξί αστράγαλό του κι αρχικά εκτιμήθηκε ότι το διάστημα της απουσίας του θα’ταν περίπου τρεις μήνες. Η ανάρρωση, μέχρι στιγμής, είναι περισσότερο από ικανοποιητική κι έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει την επόμενη Τρίτη στο χόρτο του Valdebebas μαζί με τους συμπαίκτες του, μετατρεπόμενος στη μεταγραφή χειμώνα της madridista οντότητας. Μην ξεχνάτε ότι ο επιθετικός ήταν ο πιο καθοριστικός παίκτης της ομάδας του Ζιντάν.


Οι αρχικές αμφιβολίες για το αν πρέπει ή όχι να εγχειριστεί, έχουν δώσει τη θέση τους σε μια επέμβαση η οποία έχει πάει θετικά, όπως αποδεικνύεται απ’την αποκατάσταση του δεξιού αστραγάλου του Μπέιλ, ο οποίος αρχικά ήταν απ’τους πιο απρόθυμους να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλό του. Επιπλέον, πίεσε στο μέγιστο για να μπορέσει να παίξει στο Clásico στις 3 Δεκεμβρίου.

Η διαδικασία της αποκατάστασης έχει επιβλεφθεί απ’το ιατρικό προσωπικό της Ρεάλ Μαδρίτης κι απ’τον προαναφερθέντα Άγγλο γιατρό, αλλά ο ακρογωνιαίος λίθος, για άλλη μια φορά, ήταν ο Jaime Benito, ο φυσιοθεραπευτής της απολύτου εμπιστοσύνης του Bale κι οποίος ήταν ήδη παρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική της Ουαλίας.

Η ιδέα που χειρίζεται το τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να ενσωματωθεί ο Bale σταδιακά στην δυναμική της ομάδας, κι αν και το πρώτο σκέλος του Champions League εναντίον της Νάπολι μέσα σε δύο εβδομάδες έρχεται λίγο νωρίς, όλα δείχνουν ότι η επιστροφή στα γήπεδα θα μπορούσε να γίνει κατά τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στον αγώνα της λευκής ομάδας με την Εσπανιόλ στο Μπερναμπέου.

Η συμβολή του Μπέιλ πριν απ’τον τραυματισμό, έδειχνε στην καλύτερη εκδοχή του Ουαλού από τότε που φόρεσε τα λευκά. Ο Ζιντάν τον περιμένει με αυτή την επιθυμία, με το να επιστρέψει για να’ναι ο αποσταθεροποιητικός παίκτης των πρώτων μηνών της σεζόν.

Αποφασιστική συμβολή

Ο πρώην της Τότεναμ είχε παίξει 16 παιχνίδια στους πρώτους τρεις μήνες της σεζόν, επιτυγχάνοντας 7 γκολ, συνοδευόμενα από 3 ασίστ κι έχοντας 1.311 λεπτά, αλλά τα συναισθήματα που μετέδιδε ήταν ότι βρίσκονταν σε μια υπέροχη στιγμή φόρμας κι ένα σημείο πάνω απ’το υπόλοιπο όσον αφορά την ταχύτητα και την δύναμη.


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει. Όλες οι εξετάσεις που γίνονται ήταν περισσότερο από ικανοποιητικές και καλούν να σκεφτούμε ότι ο Ουαλός μπορεί να μετατραπεί στην αναφορά της ομάδας του Ζιντάν στο καθοριστικό κομμάτι της σεζόν. Ο αστράγαλος ανταποκρίνεται καλά και η αυτοπεποίθηση που δείχνει ο ίδιος ο Bale είναι ολική κι απόλυτη, γεγονός που στην Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν πολύ σημαντικό μπροστά στις καταστάσεις που έχει ζήσει στο παρελθόν ο madridista επιθετικός.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.