News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Keylor Navas τροφοδοτεί τις αμφιβολίες μετά το αντίο στο ρεκόρ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Μπορούσε να κάνει περισσότερα και στα δύο γκολ της Σεβίλλης


Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης θάμπωσε την περασμένη σεζόν, αλλά ο Keylor της φετινής δεν μοιάζει σε τίποτα μ΄αυτόν ένα χρόνο πριν, ο οποίος γεμάτος αυτοπεποίθηση, ανταποκρίνονταν στο ρόλο που αποδίδεται σ’έναν τερματοφύλακα ενός μεγάλου, αυτόν του να σώζει παιχνίδια και να κερδίζει βαθμούς. Εναντίον της Σεβίλλης δεν λειτούργησε, ακριβώς, σ’αυτή την λεπτομέρεια. Δεν είναι, δεν βρίσκεται σ’αυτό το σημείο φόρμας, που τον ανύψωσε στην κατηγορία του ανίκητου. Τώρα δεν μεταδίδει σιγουριά και η ομάδα του το πληρώνει.

Το σερί των 40 είναι τόσο δικό του όσο και των υπολοίπων, αλλά το ότι το σερί έχει μείνει στα 40 αήττητα παιχνίδια είναι επίσης και δική του ευθύνη, από κοινού με τον Ρονάλντο και την μικρή ευστοχία του σ’όλες τις κόντρες που έκανε, ή με τον Μπενζεμά και τον ρόλο του να κοιτάει όταν χάνει την τελευταία και καθοριστική μπάλα.

Ο Navas επανεμφανίστηκε πρόωρα κι από εκείνο το παιχνίδι στο Ντόρτμουντ δεν έχει φτάσει στο επίπεδο πριν απ’τον τραυματισμό. Χθες μπορούσε να κάνει περισσότερα στα δύο γκολ και σ’άλλες τόσες εξόδους που δεν έκανε, μένοντας κάτω απ’τα δοκάρια και δίνοντας ζωή στους sevillistas επιθετικούς.

Το χειρότερο απ’όλα είναι ότι δημιουργεί αμφιβολίες κι αυτό είναι κακό. Για τον ίδιο και την ομάδα του. Γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για άλλους τερματοφύλακες κι αυτό μπορεί επίσης να συμβάλει σ’αυτήν την έλλειψη σιγουριάς που αποπνέει, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι στο επίπεδο του προηγούμενου έτους.

Δεν ήταν ο μόνος που απέτυχε στο Pizjuán. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν πιστή στο στιλ της κι αφέθηκε στα τελευταία λεπτά μετά από ένα λάθος του στοχοποιημένου Sergio Ramos. Είναι αλήθεια ότι πριν είχε ευκαιρίες να καθαρίσει, αλλά ο Ρονάλντο δεν ευστόχησε σε κάποια φάση πέρα απ’το πέναλτι, αν και στιγμές πριν το εκτελέσει φλέρταρε με την αποβολή τσιμπώντας στην πρόκληση του Vitolo θέλοντας να συνθλίψει το σημείο του πέναλτι. Άσχημος, πολύ άσχημος ο sevillista, καθώς και η απάντηση του Πορτογάλου.


Αντίο στο σερί κι αντίο στο πιο καθαρό στιλ του Ζιντάν, στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα που δεν έλεγξε ποτέ και στον οποίο λειτούργησε μόνο η πίεση, ο Casemiro και οι ιδιοφυείς πινελιές του Modric. Λίγα για να κερδίσει τη Σεβίλλη του Sampaoli.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.