News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Γιατί έπαψε να’ναι ανίκητη η Μαδρίτη;

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Του Rubén Giménez

Μια αλυσίδα λαθών οδήγησε στην ανατροπή της Σεβίλλης και στο τέλος του σερί


Η Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε μια δόση του δικού της φαρμάκου στο Sánchez Pizjuán. Οι λευκοί αφέθηκαν ν’ανατραπούν στα τελευταία λεπτά, λόγω μιας αλυσίδας λαθών που τέλειωσε το σερί των 40 συνεχόμενων αήττητων παιχνιδιών. Δύο «αποτρέψιμα» γκολ που κατακερμάτισαν ένα ρεκόρ του ισπανικού ποδοσφαίρου. Γιατί έπαψε να’ναι ανίκητη η Ρεάλ Μαδρίτης στη Σεβίλλη; Γι’αυτό:

Λόγω ενός αχρείαστου φάουλ του Marcelo, που οδηγεί στη φάση του πρώτου γκολ της Σεβίλλης. Ο Βραζιλιάνος τινάχτηκε στο έδαφος, ανεξέλεγκτα, και γκρέμισε έναν Mariano του οποίου η μόνη σωτηρία θα’ταν ένα λάθος του μπακ, ο οποίος κατέληξε να το κάνει. Δεν είχε να πάει πουθενά κι επρόκειτο να χάσει τη μπάλα σε πλάγιο άουτ. Αλλά ο Marcelo του έκανε φάουλ.

Λόγω ενός αυτογκόλ του Ramos, που εκτέλεσε προς το τέρμα του μια καλή σέντρα του Sarabia, αλλά την οποία έπρεπε να διώξει μακριά απ’αυτό. Ο αρχηγός πήδηξε σε πλήρη μάχη για τη θέση κι έβαλε το κεφάλι προς τα’κει που δεν πρέπει ποτέ να κοιτά ένας στόπερ, προς τα δίχτυα του.

Επειδή ο Ζιντάν δεν σκότωσε το παιχνίδι με αλλαγές, με κάποιους παίκτες του όντας στο όριο της σωματικής προσπάθειας. Έκανε μόνο μια αλλαγή, τον Kovacic στον Kroos, κι αφήστε να περάσει η ευκαιρία να παγώσει την ώθηση της Σεβίλλης με δύο αλλαγές. Δεν υπολόγισε στον Lucas, πάντα διαθέσιμος, ούτε στη φρεσκάδα του Morata σ’έναν κουρασμένο Μπενζεμά. Ή θα μπορούσε να έλειψε ακόμα και η είσοδος του Mariano. Αλλά ο Zizou αποφάσισε να μην κάνει περισσότερες αλλαγές.

Λόγω μιας μπάλας που έχασε ο Μπενζεμά και δεν πάλεψε γι’αυτήν, σε μια άσκηση νωθρότητας από εκείνες που ενοχλούν τη madridista παροικία και τον επιστρέφουν στην χειρότερη έκδοσή του. Ο Karim έκανε ένα καλό παιχνίδι, έψαξε συνδυασμούς, άφησε ωραίες λεπτομέρειες και πρόσθεσε στην επίθεση, αλλά αυτή η τελευταία μπάλα που του ξεφεύγει και την οποία παρακολουθεί με παθητικό βλέμμα, κατέληξε να τον καταδικάσει όπως και την Ρεάλ Μαδρίτης.


Λόγω της κακής τοποθέτησης του Keylor, ο οποίος χάρισε όλο το τέρμα στον Γιόβετιτς στο τελικό 2-1. Δεν είναι στην καλύτερη στιγμή του, αλλά ο tico καταλήγει ν’ανταποκρίνεται πάντα. Έκανε δυο άξιες αποκρούσεις, ειδικά μία στον Ben Yedder, αλλά τη στιγμή της αλήθειας έκανε λάθος στην φάση που αποφάσισε το ματς. Αποκεντρωμένος, έξω απ’το τέρμα του, προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του σε μια πτήση, αλλά έφτασε μόνο ν’αγγίξει τη μπάλα, βλέποντάς την να καταλήγει στο τέρμα του. Η μπάλα που τέλειωσε το ρεκόρ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.