News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το «Sergiómetro»

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Έτσι ήταν το ματς του Sergio Ramos στο Sánchez Pizjuán

20.10 Βγαίνει στο γήπεδο η Μαδρίτη. Λίγες αποδοκιμασίες μπροστά στην απουσία πολλών οπαδών στις κερκίδες και... των Biris. 89 Ντεσιμπέλ

20.34 100.7 Ντεσιμπέλ στο Pizjuan όταν ανακοινώνεται το όνομα του Σέρχιο Ράμος στην εντεκάδα

1ο λεπτό. Θεαματική αποδοκιμασία στον Ράμος. Σχεδόν 98.5 ντεσιμπέλ

13ο λεπτό. Οι Biris βάλουν και πάλι: Σέρχιο Ράμος, πουτάνας γιε! Ένα μικρό κομμάτι του Pizjuan εναντιώνεται.  102 ντεσιμπέλ

32ο λεπτό. Ο Ράμος προωθείται στην επίθεση. Αποδοκιμασίες και σφυρίγματα. 95 ντεσιμπέλ

62ο λεπτό. Ο Ράμος προωθείται στην επίθεση και πέφτει στην περιοχή. Το πλήθος τον επιπλήττει. 97 ντεσιμπέλ

63ο λεπτό. Το πλήθος φωνάζει "πάτα τον, πάτα τον!", όταν γίνεται ένα φάουλ στον Ράμος. 94 ντεσιμπέλ

83ο λεπτό. Αυτογκόλ 102 ντεσιμπέλ

91ο λεπτό. Η Σεβίλλη κάνει το 2-1 κι ο Ράμος πιάνει το κεφάλι. 105 ντεσιμπέλ

Το Sánchez Pizjuán δεν συγχώρεσε στον Ramos την αφιέρωση του γκολ του στο πέναλτι του επαναληπτικού κυπέλλου. Ούτε ακόμη και το γεγονός του να ζητήσει συγγνώμη απ’το υπόλοιπο του σταδίου δεν χρησίμευσε ως απαλλαγή στο 4 της Μαδρίτης, που ήταν το κέντρο της προσοχής στη μεγάλη αναμέτρηση.

Κι έτσι, περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι περίμεναν τον Camero και την λευκή ομάδα, όταν, στις 20:15, το λεωφορείο της Μαδρίτης έφτασε στο Sánchez Pizjuán. Αλλά ο Ramos, ο οποίος δεν ήθελε την εστίαση τόσο σύντομα, επέλεξε να βγει απ’την πίσω πόρτα, έτσι ώστε οι sevillistas που τον περίμεναν ούτε καν συνειδητοποιήσαν την παρουσία του. Αλλά θα υπήρχαν περισσότερα. Απέμεναν οι 11άδες…και 90 μακρά λεπτά.

Δεν έκανε ούτε ένα φάουλ για να δει το Pizjuán ποια επρόκειτο να’ταν η στάση του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ήδη κατά την ανακοίνωση των εντεκάδων, το γήπεδο κατέστησε σαφές, εν μέσω θορύβου 100 ντεσιμπέλ, ότι ο Ramos δεν επρόκειτο να’χε μια ήσυχη μέρα. Θυμήθηκαν επίσης, δύο παίκτες του sevillista παρελθόντος που, όπως φαίνεται, άφησαν καλύτερη μνήμη στην κερκίδα: Iván Rakitic και Dani Alves.

Αλλά το μεγάλο βεγγαλικό, και δεν μιλάμε μόνο για τους Biris, ήρθε με την έναρξη του αγώνα. Όλο το γήπεδο έβγαλε λευκά μαντήλια, προετοίμασε τους λαιμούς του κι αφιέρωσε μια βάναυση αποδοκιμασία στον παίκτη του Camas, ο οποίος παρά το ότι έζησε αυτή την κατάσταση σ’όλο τον αγώνα δεν σταμάτησε να ζητά τη μπάλα και να παίζει όπως συνήθως. Δεν κρύφτηκε καθόλου, παρά το ότι κάθε φορά που άγγιζε τη μπάλα θυμούνταν τη μητέρα του.

Οι αποδοκιμασίες στον Ramos μειώθηκαν στο βαθμό που οι κερκίδες ανησυχούσαν περισσότερο για ένα σκορ που δεν άλλαζε.

Ναι, άλλαξε τη στάση του Sergio, που στο γκολ του Cristiano ούτε πλησίασε πρώτος τη βούλα, συνηθισμένος ως αρχηγός και λόγω του χαρακτήρα του, να’ναι σε αυτές τις φιλονικίες. Μην κάνοντάς το, δεν πήγε ούτε να πανηγυρίσει το γκολ με τον Πορτογάλο και τους συμπαίκτες του, όταν έκανε το 0-1.

Η τελική ανατροπή της Σεβίλλης, με τον Ramos ν’αναλαμβάνει το αυτογκόλ του και τους συμπαίκτες του κατακυριευμένους απ’την ώθηση των γηπεδούχων, οδήγησε, για μια φορά, στο ότι αυτός που έκανε μακρύ τον αγώνα ήταν ο παίκτης του Camas. Συνηθισμένος να καθορίζει αγώνες στις καθυστερήσεις, ο Sergio φάνηκε ανίσχυρος στα τελευταία λεπτά για να σταματήσει την προώθηση της ομάδα του Sampaoli.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.