News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης μιλά για την ένταση και την απαίτηση ως αιτία των τραυματισμών

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Δεν υπάρχουν αμφιβολίες με τη δουλειά του προπονητή φυσικής κατάστασης, Pintus


Υπάρχει ένας λόγος για τους τραυματισμούς που υποφέρουν κατ 'επανάληψη οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης; Συσσώρευση προσπαθειών; Λάθος προετοιμασία; Κακή αθλητική-ιατρική διαχείριση; Κακή τύχη; Κάθε επιχείρημα είναι έγκυρο, αλλά απ’τον σύλλογο μιλούν για την ένταση, για την υψηλή απαίτηση που υπόκεινται οι παίκτες ως την κύρια αιτία αυτής της φθοράς η οποία οδηγεί να υποφέρουν μυϊκά προβλήματα που επαναλαμβάνονται περισσότερο απ’ότι σ’άλλες ομάδες.

Αυτές τις στιγμές είναι εκτός μάχης λόγω μυϊκών τραυματισμών οι Pepe, James, Carvajal, Modric και Marcelo, συν την αμφιβολία του Danilo. Κι όλοι τους έχουν τραυματιστεί από τότε που ξεκίνησε το 2017. Πολλά διόδια για ένα Ζιντάν που πρέπει να εφεύρει εκ νέου μια εντεκάδα εγγυήσεων για τον τελικό της Τετάρτης στο Vigo. Και πρέπει να το κάνει χωρίς τους βασικούς μπακ του και με τον Danilo με σωματικά προβλήματα και ψυχολογικές αμφιβολίες.

Έναν ακόμα χρόνο επαναλαμβάνεται. Ο καταραμένος μήνας Ιανουάριος και οι τραυματισμοί που τιμωρούν την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι αλήθεια ότι αποτελούν μέρος του ποδοσφαίρου κι ότι όταν πολλαπλασιάζονται οι προσπάθειες όπως έχει κάνει η ομάδα του Ζιντάν, είναι πιο εύκολο να’χει προβλήματα και σωματικές ατυχίες ο παίκτης, αλλά και πάλι τιμωρείται η λευκή εντεκάδα και συντριπτικά.

Μία απ’τις αιτίες του αντίο του Αντσελότι ήρθε με το επιχείρημα του αριθμού των τραυματισμών που συσσώρευσαν οι παίκτες του σ’αυτή την εποχή του έτους και που άφησαν πολύ πληγωμένη την ομάδα στο αποφασιστικό κομμάτι. Πέρυσι ήταν μια εξαίρεση, λόγω της απουσίας της Ρεάλ Μαδρίτης απ’το κύπελλο, αλλά φέτος τα πάντα έχουν επαναληφθεί: Mundial Συλλόγων, το Copa del Rey και πολλαπλοί τραυματισμοί.

Αυτή τη σεζόν η μέθοδος άλλαξε με την άφιξη του Pintus κι όλα φαίνονταν να περνούν από φυσικότητα παρά τους πολλούς τραυματισμούς, πολλοί από αυτούς από χτυπήματα, όπως αυτοί των Casemiro ή Bale. Η πραγματικότητα είναι άλλη και λέει ότι η μάστιγα έχει επιστρέψει και στη χειρότερη στιγμή. Κανείς δεν αμφιβάλλει για τις πρακτικές του προπονητή φυσικής κατάστασης και του τρόπου του να κατανοεί τη δουλειά. Περισσότερο φορτίο και πολύ προσπάθεια μετά τις διακοπές. Αυτό που απαιτήθηκε. Ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.

Σε μια πρώτη ανάλυση, της κατάστασης, απ’τους ηγέτες, η διάγνωση μιλά για την ένταση και την απαίτηση που υπόκεινται οι παίκτες ως κύρια αιτία των τραυματισμών. Δεν υπάρχει ιατρικό πρόβλημα, ούτε προετοιμασίας, ούτε σωματικής παραμέλησης των παικτών. Καμία αιτία δεν δικαιολογεί τους τραυματισμούς, πέρα ​​απ’τη συναισθηματική.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.