News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James θα ρισκάρει για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει την ανατροπή

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Του José Luis Calderón

Πρόθυμος να φωνάξει παρόν σε μια περίπλοκη κατάσταση


Ο James στοχεύει στην προσπάθεια της ανατροπής στο Vigo. Ο λευκός αστέρας είναι διατεθειμένος να ρισκάρει για να’ναι την Τετάρτη υπό τις εντολές του Ζιντάν στη αναμέτρηση του κυπέλλου εναντίον της Θέλτα. Έχοντας επίγνωση της ευαίσθητης κατάστασης που αντιμετωπίζει η ομάδα του, που έχει πληγεί απ’τις απουσίες κι ενώπιον μιας πρόκλησης τόσο δύσκολης όσο η ανατροπή του 1-2 του πρώτου σκέλους στο Bernabeu, ο Κολομβιανός θέλει να φωνάξει παρόν παρά το ότι δεν έχει ανακάμψει πλήρως απ’τις σωματικές ενοχλήσεις που κουβαλά.

Ελλείψει της επιβεβαίωσης ή όχι της παρουσίας του στο Balaídos την Τετάρτη, ο Ζιντάν εκτιμά ιδιαίτερα τη χειρονομία του παίκτη να σκεφτεί περισσότερο τις ανάγκες της ομάδας παρά το ότι θα μπορούσε να σημαίνει μια υποτροπή στα προβλήματα που έχει στο υποκνημίδιο. Ένα ακόμα βήμα απ’τον James που ψάχνει να ομαλοποιήσει την κατάστασή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Πρώτα το έκανε στο γήπεδο, δίνοντας ένα ρεσιτάλ ποδοσφαίρου και γκολ εναντίον της Σεβίλλης στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, και τώρα το αποδεικνύει με τη βούληση να επισπεύσει την επιστροφή του για να δώσει λύσεις στον Ζιντάν μπροστά στη ζοφερή εικόνα που έχουν αφήσει οι τραυματισμοί.

Επιταχύνει την ετοιμασία

Η ιδέα με τον James ήταν να επανενταχθεί σήμερα στην δουλειά της ομάδας, όπως αποκάλυψε ο Ζιντάν την Παρασκευή, και να ολοκληρώσει ένα σχέδιο δουλειάς 10 ημερών πριν να’ναι διαθέσιμος για να παίξει. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν ξεκάθαρη η παρουσία του στη λίστα για τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Σοσιεδάδ την επόμενη Κυριακή. Το να΄ναι ενάντια στην Θέλτα σημαίνει ν’αφήσει μισό τον εν λόγω σχέδιο και να πάρει ρίσκα, κάτι που στον Ζιντάν δεν αρέσει. Αλλά ούτε ο προπονητής είχε βρεθεί σε μια τέτοια οριακή κατάσταση με παίκτες, έτσι ώστε αυτή η πολιτική μηδενικού ρίσκου που τηρήθηκε κατά γράμμα μέχρι στιγμής θα μπορούσε να’ναι μια εξαίρεση με τον Κολομβιανό.


Ο James τραυματίστηκε μετά το παιχνίδι στις 7 Ιανουαρίου εναντίον της Γρανάδα. Η επιστροφή του θα’ταν ένα συν για τον ΖΖ, που θα’χε έναν παίκτη με επιθυμία να γίνει και πάλι σημαντικός.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.