News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Hebei China Fortune αρνείται την προσφορά για τον James

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Του Mikel Sainz de Vicuña

Ο σύλλογος λέει ότι δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή ούτε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ούτε με τον παίκτη


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κινεζική Σούπερ Λίγκα μετατρέπεται στον μεγάλο πρωταγωνιστή της μεταγραφικής αγοράς. Το τελευταίο όνομα στην λίστα σε σχέση με την διοργάνωση ήταν του James Rodríguez. Έχουν έρθει στο φως προσφορές των Guangzhou Evergrande, Shanghai Shenhua και Hebei China Fortune για τον Κολομβιανό παίκτη. Για την τελευταία απ’αυτές, έχει ειπωθεί ότι υπέβαλε μια προσφορά ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης και περισσότερα από 30 εκατομμύρια καθαρά ανά σεζόν για τον παίκτη. Ασυνήθιστο πράγμα στο κινεζικό ποδόσφαιρο, απ’το club που προπονεί ο Manuel Pellegrini έχουν βγει γρήγορα στο προσκήνιο για ν’αρνηθούν τα γεγονότα. Ένας εκπρόσωπος του club αποκαλύπτει ότι «ποτέ δεν έχουμε έρθει σε επαφή ούτε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε με τον James Rodríguez».

Απ’την Hebei China Fortune ισχυρίζονται ότι οι δημοσιευθείσες πληροφορίες που τους συνδέουν με τον James Rodríguez είναι απλές εικασίες κι ότι «οι προσθήκες της ομάδας γίνονται σύμφωνα με το σχέδιο. Ακολουθώντας τόσο τα κριτήρια που καθορίζονται απ’τον προπονητή μας όσο και τις ίδιες τις ανάγκες της ομάδας».

Αφού αυξήθηκε σε φήμη εν μία νυκτί την περασμένη σεζόν με τις μεταγραφές των Ezequiel Lavezzi, Gervinho, M'Bia και Kakuta, η ομάδα του Manuel Pellegrini επικεντρώνει τις προσπάθειές της στην εθνική αγορά. Έχει ήδη αποκτήσει τον διεθνή Ren Hang απ’την Jiangsu Suning και φαίνεται ότι θα αποκτήσει επίσης σύντομα τις υπηρεσίες του Zhang Chengdong, πρώην της Ράγιο Βαγιεκάνο ο οποίος θα αφήσει την Beijing Guoan.


Η Hebei China Fortune, ομάδα που θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη σεζόν της στην κορυφαία κατηγορία μετά το ντεμπούτο της την περασμένη σεζόν, θέλει να μετατραπεί σ’έναν απ’τους μεγάλους εμψυχωτές της διοργάνωσης. Ήταν ήδη στο πρώτο μισό του περασμένου έτους, αλλά η ομάδα έπεσε κατακόρυφα στον δεύτερο γύρο, με αποτέλεσμα την απόλυση του Li Tie και την άφιξη του Μανουέλ Πελεγκρίνι, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.