News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς και θα’μαστε έτοιμοι»

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

«Η Σεβίλλη θα θέλει να κάνει το μέγιστο και θα μπει πολύ δυνατά στον αγώνα»

«Έχουμε μια πολύ σημαντική εβδομάδα με δύο παιχνίδια εναντίον της Σεβίλλης, θεμελιώδη για μας», πρόσθεσε ο προπονητής.


Ο Ζιντάν ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου τον αγώνα εναντίον της Σεβίλλης στον οποίο διακυβεύεται η πρόκριση στα προημιτελικά του Copa. Παρά το καλό αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε στο πρώτο σκέλος, ο προπονητής γνωρίζει ότι η ομάδα του δεν θα πρέπει να εφησυχάσει: "Ξέρουμε ότι είναι ένα άλλο παιχνίδι, είναι ο επαναληπτικός, και θα’ναι δύσκολος. Η Σεβίλλη θα θέλει να κάνει το μέγιστο για να κερδίσει το παιχνίδι. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι".

"Από εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν θα’χουμε δύσκολους αγώνες, αυτός είναι ένας απ’αυτούς και θα πρέπει να παλεύουμε πάντα. Αύριο θα υποφέρουμε σίγουρα. Αυτοί θα μπουν δυνατά. Ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο κι όταν χάνεις με 3-0, το ξεκίνημα του αγώνα θα’ναι δύσκολο και περίπλοκο. Πρέπει να’μαστε έτοιμοι στην έναρξη του αγώνα. Μετά, θα δούμε πώς εξελίσσεται το παιχνίδι. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς και θα υποφέρουμε σίγουρα".

Cristiano

«Θα δείτε ποιος θα ταξιδέψει. Η ιδέα είναι να’ναι όλοι σημαντικοί. Παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, θα κάνουμε τα πράγματα πάντα με το κεφάλι και σεβόμενοι τα πράγματα. Θα δείτε αύριο ποιος θα ταξιδέψει και πώς θα παίξουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι αύριο και είναι το πιο σημαντικό».

James

"Ο James έχει υποφέρει κάτι στη γάμπα. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε, αλλά είναι λίγο. Έχουμε πολλά παιχνίδια και θα δούμε πώς εξελίσσεται".

Ramos και Lucas πίσω

"Είναι και οι δύο. Ο Sergio, ως αρχηγός, θα’ναι μαζί μας. Κι ο Lucas επίσης. Δεν έχει ενοχλήσεις και θα’ναι μαζί μας".

Πολλές αναμετρήσεις με την Σεβίλλη

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, είναι αυτό που μας έτυχε. Αύριο πρέπει να πάμε στην Σεβίλλη και την Κυριακή επίσης. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να ταξιδέψουμε, αλλά δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Μπορεί να κάνω rotation σε κάποιον παίκτη σκεπτόμενος ότι έχουμε πολλά παιχνίδια».

«Έχουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου και μετά έχουμε ένα άλλο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Αυτοί τα πάνε εκπληκτικά, κάνουν πολύ καλή δουλειά, είναι μια καλή και δυνατή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Έχουμε δύο θεμελιώδη παιχνίδια για μας. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα».

 Piqué

"Σέβομαι τις ερωτήσεις σας, αλλά θα πρέπει να με σέβεστε και δεν θέλω να μπω σ’αυτό. Αν πω το ένα ή το άλλο πράγμα που θα μπω σ’ένα χάος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αυριανό παιχνίδι και είναι το μόνο που έχω στο μυαλό μου".

Τρεμπλ

«Σκεφτόμαστε μέρα με τη μέρα, την δουλειά. Το τρεμπλ είναι ο στόχος που θέλει όλος ο κόσμος, όταν βρισκόμαστε σ’αυτές τις διοργανώσεις, αλλά είναι μακριά και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέρα με τη μέρα. Μπορείς να πετύχεις πράγματα αν δουλεύεις. Είμαι ευτυχής να βλέπω την σημερινή προπόνηση, φεύγω πολύ ικανοποιημένος επειδή έχει γίνει η δουλειά».

Casemiro

"Ο Casemiro έχει ξεκουραστεί πολύ επειδή είχε έναν μακροχρόνιο τραυματισμό. Τώρα είναι καλά και γνωρίζουμε τη σημασία που έχει στη μεσαία γραμμή, τόσο για τους επιθετικούς όσο και για τους αμυντικούς. Αύριο θα’ναι μαζί μας και θα δούμε πλέον αν παίξει".

20 σκόρερς

«Είναι κάτι πρωτοφανές. Δεν ζητάμε απ’τους αμυντικούς να σκοράρουν. Ωστόσο, όταν συμβαίνει αυτό οι παίκτες είναι πολύ ικανοποιημένοι και είναι ωραίο. Το πιο σημαντικό είναι να δουλεύουμε όπως το κάνουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και να κερδίζουμε».

Nasri


«Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης που έχει κάνει μια απίστευτη έναρξη της σεζόν με την Sevilla. Εναντίον της Ατλέτικο τα πήγε πολύ καλά. Δεν με εκπλήσσει αυτό που κάνει. Έχει μια μεγάλη καριέρα».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.