News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δεν εφησυχάζουν με την Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Του Rafa Valero

Επιμένουν ότι η ομάδα του Ζιντάν είναι το φαβορί, επειδή δεν θέλουν να υποστούν μια επιπλέον πίεση


Δεν εφησυχάζει. Έτσι αντιμετωπίζει η Θέλτα του Βίγκο απόψε τη δεύτερη επίθεση στην αναμέτρηση του κυπέλλου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε οι απουσίες της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν, ούτε το καλό σκορ στο πρώτο ματς πριν από μια εβδομάδα στο Santiago Bernabeu, δεν μειώνουν ούτε στο ελάχιστο τον ενθουσιασμό που έχει η ομάδα του Eduardo Berizzo να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Οι célticos φτάνουν ξεκούραστοι στην σημερινή αναμέτρηση, καθώς μόνο δύο παίκτες -Sergio και Roncaglia- θα επαναλάβουν την εντεκάδα που έπαιξε την περασμένη Κυριακή στο Anoeta. Ο προπονητής έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα σ’αυτό το ματς κυπέλλου, σε σημείο να κάνει πλήρες rotation απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο San Sebastián στην θεωρητική βασική του ενδεκάδα και θυσιάζοντας θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Το ρόστερ, επιπλέον έχει καρφωμένο το αγκάθι του τελικού που του ξέφυγε την περασμένη σεζόν εναντίον της Σεβίλλης στον ημιτελικό, για λίγα μοιραία λεπτά στο Sánchez Pizjuán. Ένας ημιτελικός που δυσκολεύτηκαν να φτάσουν, μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο του Cholo στο Vicente Calderón για τους 8.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, τόσο οι παίκτες της Θέλτα όπως κι ο Berizzo επέμειναν στο να υποδεικνύουν την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ως φαβορί για την πρόκριση. Δεν θέλουν μια επιπρόσθετη πίεση, την οποία προσφέρει ήδη μια αναμέτρηση αυτού του μεγέθους και απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θέλουν να φέρουν αυτό το βάρος και προτιμούν να’ναι προσεκτικοί, συνετοί και ν’αποφύγουν την υπέρμετρη αυτοπεποίθηση.


Κι όλα αυτά με ένα Balaídos που στοχεύει σε sold out απόψε, ακόμα και με την οργανωμένη υποδοχή της vigués ομάδας κατά την άφιξή της στο γήπεδο, απ’τους συνδέσμους. Ο οπαδός σήμερα μετρά επίσης και θέλει να βοηθήσει να πάρει την πρόκριση η ομάδα του, πολύ πριν αρχίσει να κυλά η μπάλα. Θέλουν να ζήσουν μια ακόμα μαγική νύχτα στο céltico, γήπεδο, και να υπογράψουν άλλο ένα απ’τα ιστορικά τους κατορθώματα, αυτή τη φορά, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.