News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Pepe πάει στην Κίνα

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Η Hebei China Fortune θα τον πληρώσει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως

Ο Pepe θα κατευθυνθεί προς την Κίνα την επόμενη σεζόν. Ο στόπερ, του οποίου το συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης τελειώνει το καλοκαίρι, θα παίξει στην Hebei China Fortune, όπως ανέφερε χθες το El Partidazo de COPE. Η ομάδα που προπονεί ο Manuel Pellegrini του προσφέρει σχεδόν 15 εκατομμύρια ανά σεζόν.

Η MARCA δημοσίευσε ήδη στις 26 Δεκεμβρίου ότι ο Πέπε είχε το ενάμιση πόδι στην Κίνα. Ο στόπερ ήταν σε δίλημμα για το αν θα συνέχιζε για μια χρονιά ακόμα για να'ναι στις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία ή αν θα έφευγε. Τελικά του έχει έρθει μια ακαταμάχητη προσφορά απ'την Κίνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καλά καλυμμένη την θέση του στόπερ με τους Sergio Ramos, Varane και Nacho, ο οποίος αποδίδει σ'ένα υψηλό επίπεδο, όταν χρειάστηκε να παίξει λόγω των τραυματισμών των δύο πρώτων. Επιπλέον, ο Vallejo θα επιστρέψει απ'τον δανεισμό του και η ιδέα της Μαδρίτης είναι να έρθει πίσω και ν'αποτελέσει μέρος της πρώτης ομάδας την επόμενη σεζόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.