News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το πνεύμα του τρεμπλ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Του José Luis Calderón

Η Μαδρίτη ταξιδεύει με τη φιλοδοξία να κρατήσει ανέπαφο το όραμα για ένα ιστορικό τρεμπλ


Η Μαδρίτη πιστεύει. Σε καμία στιγμή δεν έχει μπει η ομάδα στον πειρασμό να παρατήσει το κύπελλο. Οι απουσίες και το αρνητικό αποτέλεσμα θα μπορούσαν να καλέσουν σ’αυτό, αλλά δεν είναι η περίπτωση. Μάλιστα, είναι σχεδόν η αντίθετή. Ταξιδεύουν πληγωμένοι στην υπερηφάνεια και πρόθυμοι να βγουν απ’την ύφεση του παιχνιδιού. Καταλαβαίνουν ότι είναι μια καλή στιγμή για να δώσουν ένα χτύπημα εξουσίας. Τους πάνε οι δύσκολες προκλήσεις κι αυτή είναι μια απ’αυτές. Δεν θα’ταν η πρώτη οριακή κατάσταση απ’τη οποία θα’βγαιναν αυτή τη σεζόν.

Ο Ζιντάν ηγείται του πνεύματος του τρεμπλ. Ο προπονητής θέλει να κρατήσει ζωντανό το όραμα της κατάκτησης όλων των τίτλων. Υπαινίχθηκε το τρεμπλ πριν από λίγες ημέρες και είναι ο πρώτος που αρνείται να παρατήσει έναν τίτλο, όσο μικρός κι αν είναι. «Είναι μια διοργάνωση που μας αρέσει», είπε. Την υπερασπίζεται και είναι διατεθειμένος να την παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα πάει μ’όλα όσα έχει, παρά το ότι του λείπουν πολλοί παίκτες.

Η Μαδρίτη είναι πρόθυμη να το κάνει δύσκολο στην Celta. Η ομάδα πήγαινε σαν ένας πυροβολισμός μέχρι πριν λίγο και ξέρει ότι να χάσει το Κύπελλο θα’ταν μια ύφεση στις φιλοδοξίες της. Το ρόστερ ενθουσιάζεται με το να κρατήσει ανέπαφες τις πιθανότητες του τρεμπλ. Είχαν πολλές ελπίδες για αυτήν την σεζόν στο να επιτύχουν έναν άθλο που τους αντιστέκεται και θα τους θυμώσει να τον χάσουν τόσο σύντομα.

Το τρεμπλ είναι ένα ζήτημα κινήτρου. Το να’χουν την πρόκληση είναι ένα συν. Ξέρουν ότι είναι πολύ περίπλοκο κι ότι υπάρχουν άλλες δύο διοργανώσεις μπροστά που είναι προτεραιότητες, αλλά δεν παύει να αρέσει η ιδέα να συνεχίσουν να χαϊδεύουν ένα επίτευγμα με το οποίο θα έγραφαν ιστορία. Ιδίως αν ληφθεί υπόψη αυτό που τους κόστισε να περάσουν με αέρα απ’τη μάχη εναντίον της Σεβίλλης. Μια προσπάθεια που θα έμενε στο τίποτα αν δεν κάνουν απόψε την ανατροπή.

Ο Zizou είναι επί το έργο


Ο ZZ είναι επί το έργο του να το προσπαθήσει. Είναι αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο με την εντεκάδα που θα βάλει απόψε και η πρόθεσή του είναι να βάλει ό, τι έχει. Θα υπάρξει χρόνος για να σκεφτεί την Liga και το Champions League, αλλά τώρα θέλει να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα του τρεμπλ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.