News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benzema: Προσφορά; Όχι, ευχαριστώ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Έχει προτάσεις απ’την Κίνα κι από δύο κλαμπ που παίζουν στο Champions League, αλλά δεν θέλει να φύγει


Ο Καρίμ Μπενζεμά είχε αρκετές προτάσεις απ’το κινεζικό ποδόσφαιρο στην αγορά χειμώνα. Το έχει αποκαλύψει ο Shu Yuhui, ιδιοκτήτης της Tianjin Quanjian, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη στη χώρα του. Όπως μπορεί να γνωρίζει η MARCA, ήταν ο μάνατζερ του Καναβάρο, νυν προπονητής της κινεζικής ομάδας, ο οποίος έκανε γνωστή την πρόταση εκατομμυρίων προς τον φορ.

Δεν ήταν η μόνη προσφορά που προέρχεται απ’την Κίνα. Υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που έχουν ρωτήσει για τον Karim, αλλά η απάντηση ήταν η ίδια. Και κάτι παρόμοιο συνέβη με το ενδιαφέρον των δύο ευρωπαϊκών συλλόγων που παίζουν στο φετινό Champions League. "Σας ευχαριστώ, αλλά τώρα δεν ακούω προσφορές", μεταβίβασε ο παίκτης στους συλλόγους.


Η ιδέα του Μπενζεμά είναι να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός απ’το ότι έχει συμβόλαιο, δεν σκέφτεται τίποτα άλλο απ’το να συνεχίσει στο club. Τον Αύγουστο του 2014, ο Γάλλος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2019, και το όνειρό του θα’ταν να το επεκτείνει για περισσότερο αν ενδιαφέρεται η Μαδρίτη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.