News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κύμα ψύχους: -7ºC στo Μαδρίτη-Celta του Copa

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Εξέταση των ελάχιστων χαμηλότερων θερμοκρασιών


Όλες οι περιοχές εκτός των Καναρίων Νήσων θα’ναι σήμερα σε μέσο ή υψηλό κίνδυνο λόγω των συνεπειών του κύματος ψύχους που θα αφήσει χαμηλές θερμοκρασίες στη Ιβηρική Χερσόνησο και στις Βαλεαρίδες Νήσους, καθώς επίσης και παράκτια φαινόμενα και χιόνι σ’όλη την Ισπανία.

Όπως αναφέρθηκε από το Εθνική Υπηρεσία Μετεωρολογίας της Ισπανίας (AEMET), οι τρεις επαρχίες της Αραγονίας, μαζί με τις Guadalajara, Ávila, Burgos, León, Segovia, Soria, Zamora, Girona, Lleida, Navarra, La Rioja, και Asturias θαναι σε πορτοκαλί συναγερμό (σημαντικός κίνδυνος) λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα πέσουν μεταξύ 8 και 10 βαθμών. Η σημερινή μέρα θα’ναι η πιο κρύα στη Ιβηρική Χερσόνησο, με ελάχιστες θερμοκρασίες που φτάνουν τους -15 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές των Πυρηναίων και της Ιβηρικής Χερσονήσου και τους -10 βαθμούς σε περιοχές το κέντρο La Granja (Segovia) ή το Molina de Aragon (Γκουανταλαχάρα). Επίσης θα’ναι σημαντικό ότι οι μέγιστες θερμοκρασίες δεν θα υπερβούν τους 5ºC στο μεγαλύτερο μέρος της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Μια θερμική αίσθηση -7 στο Μπερναμπέου


Αναμένεται κρύο και καλό για το Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα. Στις 22.15, αναμένεται μια θερμοκρασία -1 στη Μαδρίτη και με μια θερμική αίσθηση -5, η οποία θα πέσει στους -7 κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.