News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Arra», ο μελλοντικός Carvajal τον οποίο θέλει η μισή Ευρώπη

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο Achraf Hakimi μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του στο Vigo σε επίσημο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Achraf Hakimi, περισσότερο γνωστός ως Arra, μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του αύριο σε επίσημο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο δεξιός μπακ της Castilla έχει κληθεί απ’τον Ζιντάν μπροστά στις απουσίες των Carvajal και Marcelo, ξεπερνώντας τον Tejero, που έπαιξε ήδη εναντίον της Cultural, και με σοβαρές πιθανότητες για να παίξει.

Ο παίκτης απ’τη Χετάφε, ο οποίος μπήκε στην La Fábrica το 2006, μόλις οκτώ χρονών, είναι ένας απ’τους παίκτες του Valdebebas με τη μεγαλύτερη προοπτική. Τόσο που μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο το άλμα του στην πρώτη ομάδα, βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα. Ένας ισχυρός μπακ, μεγάλων διαδρομών, με γκολ και κάποιες αξιόλογες σωματικές προϋποθέσεις για τα 18 χρόνια του, τα οποία έκλεισε στις 11 Νοεμβρίου.

Η απόδοσή του στην πρώτη του χρονιά στην Castilla, όπου είναι αδιαμφισβήτητος βασικός (14 παιχνίδια, όλα ως βασικός), δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακή, αν κι επίσης παίζει και στο Youth League. Έχει ένα γκολ σε κάθε διοργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι ο Achraf ήταν ένας απ’τους νεαρούς που καταγγέλθηκαν στην έρευνα της FIFA, παρά το ότι γεννήθηκε στην Χετάφε, όσο κι αν η οικογένειά του είναι μαροκινή.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη έρχεται απ’τη μισή Ευρώπη, επιπλέον με την la Liga. Ιταλικές ομάδες όπως η Genoa και η Σαμπντόρια, γερμανικές όπως το Ανόβερο ή η Μπορούσια κι επίσης σύνολα της Premier έχουν θέσει τα μάτια τους στο madridista μαργαριτάρι. Αλλά η Μαδρίτη δεν πρόκειται να απελευθερώσει τον νεαρό Μαροκινό, ο οποίος είναι ήδη διεθνής με τη χώρα του, επειδή ο Achraf είχε πάντα ξεκάθαρο ότι ήθελε να παίξει με την εθνική των γονέων του, ακόμη κι αν είχε κληθεί μία φορά στην Κ 19 της Ισπανίας. Επίσης, ψηφίστηκε καλύτερος νεαρός παίκτης του Μαρόκου στο 2016.

Αρέσει στον Ζιντάν, αρέσει στο Valdebebas κι αρέσει στο κλαμπ. Ένα αεροπλάνο απ’την δεξιά πλευρά που καλείται να γίνει παίκτης της πρώτης ομάδας. Σημειώστε το όνομά του, Achraf Hakimi, αν και τον φωνάζουν Arra.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.