News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το Vigo έβγαλε το καλύτερο του Danilo

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Του Daniel López Peinado

Ο Βραζιλιάνος μπήκε τελικά στην αποστολή


Ο Danilo θα’ναι τελικά στην αναμέτρηση του επαναληπτικού των προημιτελικών του Copa del Rey στο Βίγκο, μην έχοντας καταφέρει να παίξει κανένα λεπτό στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Μάλαγα, έχοντας μικρά σωματικά προβλήματα, όπως δήλωσε ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν περνά την καλύτερη στιγμή του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη σεζόν τα λεπτά έχουν μειωθεί κατά το ήμισυ σε σχέση με την προηγούμενη σ’αυτό το σημείο. Μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε απ’το Bernabeu την περασμένη Τετάρτη, ο προπονητής και οι συμπαίκτες του έχουν βγει να τον υπερασπιστούν, επειδή γνωρίζουν ότι με τόσους πολλούς τραυματισμούς χρειάζονται το καλύτερο επίπεδό του.

Το Balaídos φέρνει καλές αναμνήσεις στον Danilo. Την περασμένη σεζόν πέτυχε το πρώτο του γκολ ως madridista σ’αυτό το στάδιο κι έκανε ένα απ’τα καλύτερα παιχνίδια για τον σύλλογο, αν όχι το καλύτερο.


Με τη μάστιγα των τραυματισμών που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στην άμυνα, ο μπακ μπορεί να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα και να δείξει ότι μπορεί να συμβάλει πολύ στην ομάδα, στο γήπεδο όπου είδαμε τον καλύτερο Danilo.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.