News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Achraf, Coentrao... ή Lucas ως μπακ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Του Rubén Giménez

Η απουσία του Varane ανοίγει μια αμφιβολία στην λευκή άμυνα


Σαν να’ταν λίγες οι απώλειες στην άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Varane έμεινε εκτός της λίστας για τον αγώνα κατά της Θέλτα. Σα να’ταν λίγοι οι συνδυασμοί για την άμυνα και για την υπόλοιπη ομάδα, ανοίγει μια (ή περισσότερες) νέα αμφιβολία στον Ζιντάν, μια νέα θέση που φαίνονταν εξασφαλισμένη και που πρέπει τώρα να συμπληρωθεί.

Αλλά ... Πώς; Ή μάλλον, με ποιον; Οι επιλογές που έχει ο Ζιντάν είναι δύο. Να χρησιμοποιήσει τον Coentrao ως αριστερό μπακ και ν’αφήσει το υπόλοιπο της άμυνας με τους Danilo, Ramos και Nacho, ή να δώσει στον Achraf το ντεμπούτο του στα δεξιά και να πάει τον Danilo στ’αριστερά.

Αυτές θα’ταν οι δύο φυσικές επιλογές, δηλαδή, να βάλει τους παίκτες στη συνηθισμένη τους θέση. Αλλά έχουν μειονεκτήματα. Ο Achraf δεν έχει παίξει ποτέ ένα επίσημο ματς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και θα έβγαινε στο γήπεδο σε μια μονομαχία υψηλής έντασης, κάτι το οποίο δεν συνιστάται για το ντεμπούτο ενός canterano. Απ’την άλλη πλευρά, ο Coentrao έχει παίξει μόλις τέσσερα παιχνίδια αυτή τη σεζόν, ένα ως βασικός στην Βαρσοβία ενάντια στην Λέγκια, με το τελευταίο εξ αυτών ενάντια στην Γρανάδα στις 7 Ιανουαρίου, έχοντας συνολικά μόλις 150 λεπτά.

Αλλά στον Ζιντάν προκύπτει μια εναλλακτική, μια νέα δυνατότητα, αν δεν τον πείσει το ντεμπούτο του Achraf ή η επιστροφή του Coentrao. Ο Lucas έπαιξε ήδη δεξί μπακ στον αγώνα κατά της Μάλαγα μετά τον τραυματισμό του Marcelo και θα μπορούσε να επαναλάβει το «2» στο Balaídos. Η μετατροπή του σε μπακ χαφ θα άφηνε κομμάτια προς τοποθέτηση στην επίθεση, αλλά θα μπορούσε να’ταν η λύση στο αμυντικό παζλ που έχει περιπλέκει περαιτέρω για τον Ζιντάν απ’την απουσία του Varane απ’την ομάδα για το Vigo.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.