News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το σύμβολο της επόμενης γενιάς του σουηδικού ποδοσφαίρου

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Ο Alex Isak είναι ένας εκκολαπτόμενος «Galáctico»


Ο Alex Isak είναι κάτι περισσότερο από ένας ποδοσφαιριστής. Στο 17 του, εκτός απ’το να τον έχει ερωτευτεί η μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη, κατακτά επίσης τις μάρκες, τους οπαδούς, τις κάμερες ... Ένα πλήρες πρότζεκτ Galáctico, μέσα κι έξω απ’το γήπεδο. Ένας μαγνήτης για τη δημοσιότητα, το χάρισμα και τη δέσμευση.

Ο Isak τυφλώνει με τα γκολ του και το παιχνίδι του στην ΑΙΚ μέχρι το σημείο που έχει κερδίσει το παρατσούκλι «ο μαύρος Ibrahimovic». Και μπορεί να μην αναφέρονται μόνο στα ότι μπορεί να’ναι ο διάδοχος του μεγάλου Zlatan στο γήπεδο. Ο νεαρός έχει ένα ελκυστικό όταν τελειώνει το ματς που τον έχει κάνει να μετατραπεί στο σύμβολο της επόμενης γενιάς του σουηδικού ποδοσφαίρου.

Ποζάρει ήδη ως μοντέλο της Adidas και η AIK λανσάρει μπλουζάκια με την εικόνα του ως την κύρια αξίωση της ομάδας. Ένας έφηβος με αναμφισβήτητες συνθήκες για το ποδόσφαιρο, με μια υπέροχη πρώτη επαφή, με μια έμφυτη ηρεμία μπροστά απ’το αντίπαλο τέρμα, ανάρμοστη για την ηλικία του, και που καταβροχθίζει ρεκόρ με αυθάδεια στο σουηδικό πρωτάθλημα.

Αν έχει ήδη αρχίσει να γίνεται ένα είδωλο των μαζών στη χώρα του, το πιθανό άλμα σε μια μεγαλύτερη διοργάνωση ή σ’ένα κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον μετατρέψει στη μεγάλη αίσθηση της στιγμής στην Ευρώπη. Ένα όνομα που αρχίζει να ακούγεται κι απειλεί να μείνει, με ηχώ, στα τύμπανα των οπαδών του ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπείρου.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.