News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James θα επιστρέψει στον πάγκο εναντίον της Deportivo

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Isco και Kovacic θα επιστρέψουν στην 11άδα του Ζιντάν


Ο James Rodríguez έκανε με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ το πιο πλήρες παιχνίδι της σεζόν. Ο Κολομβιανός ήξερε ότι ήταν μπροστά σ’αυτήν που θα μπορούσε να’ταν η τελευταία ευκαιρία του και δεν ήθελε να πάει χαμένη. Πάλεψε όπως λίγες φορές κι όταν είχε την ευκαιρία έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μπενζεμά, αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρό του εξακολουθεί να’ναι άθικτο, παρά το ότι δεν παίζει τακτικά.

Ο Ζιντάν δεν σκέφτεται την έξοδο του πρώην της Μονακό τώρα. Θέλει να’ναι προετοιμασμένος και διαθέσιμος για όταν έχει μια νέα ευκαιρία, κάτι που δεν είχε συμβεί σε προηγούμενες περιπτώσεις, όταν ο Γάλλος είχε αποφασίσει να παίξει ο James και στις οποίες δεν είχε ικανοποιηθεί απ’το πώς τα’χε πάει.

Ο James βγήκε στο γήπεδο την Τετάρτη το βράδυ γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να απογοητεύσει κανέναν, ξεκινώντας μ’έναν Zidane ο οποίος ώρες νωρίτερα του είχε πει ότι επρόκειτο να’ταν βασικός κι ότι ήθελε να τον έχει στο πλευρό του μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο προπονητής δείχνει ότι όλο το ρόστερ παίρνει λεπτά κι ότι ο καθένας μπορεί να τα πάει καλά σε καθοριστικές περιπτώσεις, όσο οριακές κι αν είναι οι καταστάσεις.

Ο Κολομβιανός έπαιξε εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ γνωρίζοντας ότι το επόμενο Σάββατο η θέση του στην αρχική ενδεκάδα θα είναι για τον Isco. Ήταν ενήμερος γι’αυτό, αλλά παρ 'όλα αυτά πάλεψε κι αγωνίστηκε όπως είχε κάνει σε λίγες περιπτώσεις κατά το τελευταίο ενάμιση έτος. Ο Ζιντάν θα τον υπολογίζει κι απ’τον σύλλογο του έχουν πει ότι η παρουσία του στην ομάδα δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα.


Τώρα είναι στο χέρι του παίκτη και η απόφαση είναι δική του. Το Σάββατο εναντίον της Deportivo θα επιστρέψει στον πάγκο, αλλά τουλάχιστον, μετά απ’ότι φάνηκε στο Τσάμπιονς Λινγκ έχει αποδείξει στο madridismo ότι μπορούν να τον υπολογίζουν.

Πρέπει να αποδεχτεί ότι ο ρόλος του αυτές τις στιγμές είναι στη δεύτερη γραμμή, αλλά ο Ζιντάν ξέρει πλέον ότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κολομβιανού ανά πάσα στιγμή. Κι όλα αυτά επειδή φαίνεται αποφασισμένος να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δίνει ο Γάλλος. Φυσικά, ο ρόλος του δεύτερου βιολιού δεν του πάει ούτε στο ελάχιστο.

Η έξοδος του James απ’την 11άδα δεν θα’ναι η μόνη που προετοιμάζει ο Ζιντάν για τον αγώνα με την gallego ομάδα. Ο Kovacic θα επιστρέψει στην 11άδα, σ’αυτή την περίπτωση εις βάρος του Casemiro, η οποίος στην επιστροφή του είναι ακόμα στο σημείο της αποκατάστασης της χαμένης φόρμας, λόγω του τραυματισμού. Ο Pepe θα μπορούσε επίσης να επιστρέψει στην 11άδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.