News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τόσο ακριβοί, τόσο φθηνοί

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Της Patricia Terroba

Η Μαδρίτη κάνει απόσβεση του ποσού που κατέβαλε για τα μεγάλα αστέρια της



Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία απ’τις ομάδες που επενδύει τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές κάθε σεζόν. Μία απ’αυτές που επενδύει τα περισσότερα κι ακόμη και τα περισσότερα σε πολλές σεζόν. Αλλά, χρόνο με το χρόνο, είναι επίσης μία απ’αυτές με την καλύτερη απόσβεση στις επενδύσεις της.

Το λευκό club επενδύει εκατομμύρια κι εκατομμύρια στα αστέρια του που στη συνέχεια τα επιστρέφουν με τη μορφή νικών, γκολ και, πάνω απ 'όλα, τίτλων. Αυτή είναι η περίπτωση της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία του λευκού club, και στην μέχρι τότε ιστορία του ποδοσφαίρου: του Κριστιάνο Ρονάλντο, του ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης.



Ο Πορτογάλος κόστισε στον Florentino Perez 96 εκατομμύρια € το 2009. Κι επτά σεζόν αργότερα, ο Cristiano έχει αποδείξει ότι πλήρωσαν γι’αυτόν ό, τι κοστίζει πραγματικά. Πρώτος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει πλέον 371 γκολ με τη λευκή φανέλα κι έχει προσθέσει στο βιογραφικό του ένα πρωτάθλημα, δύο Champions League, δύο Copa del Rey, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ κι ένα Ισπανίας σ’αυτά τα οκτώ χρόνια.




Τόσο ακριβή, τόσο φθηνή, είναι επίσης η περίπτωση του Μπέιλ, της δεύτερης πιο ακριβής μεταγραφής των λευκών. Μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του το 2022, ο Ουαλός θα κοστίσει στην Μαδρίτη 10.000.000 € ετησίως. Δέκα εκατομμύρια γι’αυτόν που θεωρούν μελλοντικό νικητή της Χρυσής Μπάλας. Ή ο Ράμος, ο οποίος προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα έναντι 27 εκατομμυρίων το 2005 και υπήρξε ένας απ’τους υπεύθυνους για τα τελευταία δύο Ευρωπαϊκά Κύπελλα της Μαδρίτης. Ο Μπενζεμά είναι ένα ακόμη παράδειγμα του ότι οι λευκοί κάνουν απόσβεση των μεταγραφών τους. Ο Γάλλος ήρθε για να σκοράρει, κι επτά σεζόν αργότερα έχει πλέον 166 γκολ. Κι ο Kroos ή ο Modric, σταθεροί στη μεσαία γραμμή του Ζιντάν, που συνεπάγονται στη Μαδρίτη περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Περισσότερα από ό, τι κοστίζει ο Pepe, 3,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Όλες αυτές, επενδύσεις που αποδεικνύονται, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, όχι τόσο ακριβές για την Ρεάλ Μαδρίτης.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.