News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Pepe θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τα 36

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Την 1η Ιανουαρίου θα μπορούσε να διαπραγματευτεί με άλλο σύλλογο
       


Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθούν να δουλεύουν για να θωρακίσουν το νυν ρόστερ. Προτίθενται να μην φτάσουν έως το 2017 έχοντας εν αναμονή τυχόν ανανεώσεις των παικτών που έχουν σημειωμένων στην ημερήσια διάταξη. Carvajal, Isco και Πέπε είναι οι επόμενοι που θα αποφασίσουν το μέλλον τους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε για την ανανέωση της σύμβασης είτε, αντίθετα, αφήνοντας τα πάντα όπως είναι τώρα.

Ο στόπερ μπαίνει στην τελική ευθεία της σύμβασής του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η ιδέα του είναι να επεκτείνει το σύνδεσμο που τον ενώνει με το λευκό club απ'το 2007, όπως έκανε και το 2015. Η αλήθεια είναι ότι η προσφορά που έγινε απ'το σύλλογο για υπογραφή ενός έτους συν ενός ακόμα δεν έχει πείσει τον παίκτη, που έχει ως στόχο να εξασφαλίσει συμβόλαιο δύο ετών, χωρίς να εξαρτάται για ένα δεύτερο έτος ανάλογα με το τι μπορεί να προσφέρει στο πρώτο.

Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον αμυντικό. Διάφοροι σύλλογοι της Premier βρίσκονται πάντα σε μεγάλη αναμονή όλων των κινήσεων που κάνει ο στόπερ. Η City, με τον Pellegrini φυσικά στον πάγκο, ήταν ανέκαθεν η πιο ενδιαφερομένη. Τώρα γίνεται λόγος ακόμα και για μια εγκάρδια συνεννόηση με τον Μουρίνιο μπροστά στο ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ. Η αλήθεια είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί και με το συμβόλαιο να λήγει και χωρίς καμία δέσμευση, η αξία του αυξάνεται.

Η περίπτωση που ανησυχεί περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι του Πέπε (33 ετών). Το συμβόλαιο του Πορτογάλου στόπερ λήγει στις 30 Ιουνίου κι όταν όλα έδειχναν ότι ομάδα και παίκτης επρόκειτο να κλείσουν μια συμφωνία, οι πρόσφατες επαφές δεν κατέληξαν όπως αναμενόταν κι ο αμυντικός συνεχίζει χωρίς να κλείσει τη συμφωνία με την οποία μπορεί να συνεχίσει να παίζει ως madridista μετά τις 30 Ιουνίου.


Η επικοινωνία συλλόγου-παίκτη είναι καλή και τα δύο μέρη πιστεύουν ότι θα φτάσουν στο απαραίτητο σημείο συμφωνίας για να υπογράψουν ένα νέο συμβόλαιο, αλλά σήμερα καμία πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει. Η επικοινωνία με τον Jorge Mendes είναι σταθερή. Έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κριστιάνο και το περασμένο Σαββατοκύριακο club και manager μίλησαν και πάλι για την κατάσταση.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.