News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kovacic υποφέρει κι επιστρέφει στη Μαδρίτη μαζί με τον Modric

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Έπαιξαν 45 λεπτά ενάντια στην Ισλανδία
       


Οι συναγερμοί χτύπησαν εκ νέου στο Santiago Bernabeu. Μετά την τρομάρα με πρωταγωνιστή τον Toni Kroos και τις έξι εβδομάδες απουσίας που έχει μπροστά, ο Mateo Kovacic έχει προστεθεί στην λίστα των τραυματιών, αναγκαζόμενος ν'αποσυρθεί στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ της Κροατίας και της Ισλανδίας πριν λίγες ώρες.

Ο Κροάτης υπέφερε απ'τον τραυματισμό που υπέστη στον αριστερό του αστράγαλο ενάντια στην Leganes μετά από μια σύγκρουση με ένα Ισλανδό παίκτη. Ο ομοσπονδιακός αποφάσισε να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο για να αποτρέψει να γίνουν περισσότερες οι ενοχλήσεις και να μπορέσουν να οδηγήσουν σε απώλεια μελλοντικών υποχρεώσεων με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη θέση του μπήκε ο Modric, και το έπραξε χωρίς προβλήματα.

Τόσο ο Kovacic όσο κι ο Modric θα ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες στη Μαδρίτη για να ξεκινήσουν την ετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι του επόμενο Σαββάτου. Οι γιατροί της εθνικής Κροατίας είναι αισιόδοξοι και δεν πιστεύουν ότι ο Kovacic θα’χει προβλήματα στο να προλάβει τον αγώνα εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης.


Η Κροατία κέρδισε την Ισλανδία με 2-0, για να βρεθεί πρώτη στον όμιλό της για τα προκριματικά του Mundial της Ρωσίας το 2018. Ο ομοσπονδιακός αποφάσισε να απελευθερώσει τους δυο madridistas απ’το φιλικό της επόμενης Τρίτης ενάντια στη Βόρεια Ιρλανδία.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.