News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ramos: Η Επιστροφή του θηρίου

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Επιστρέφει απ’τον τραυματισμό του ενάντια στην Atleti, εναντίον της οποίας έχει σκοράρει τέσσερα γκολ



Σε πλήρη μάστιγα των τραυματισμών, με την αβεβαιότητα που προκαλεί μια Μαδρίτη χωρίς τους Kroos, Casemiro, Πέπε και Morata, η λευκή ομάδα ανακτά έναν παίκτη που είναι κάτι περισσότερο από ένας παίκτης. Επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας ο Sergio Ramos, ο αρχηγός, ο ηγέτης της ομάδας, ο δήμιος της Ατλέτικο Μαδρίτης ...

Μετά από περισσότερο από ένα μήνα τραυματίας, ο sevillano στόπερ φτάνει ακριβώς στην ώρα για να ξεκινήσει η ανάβαση στο Έβερεστ, η οποία ξεκινά στο γήπεδο Vicente Calderón, γήπεδο που δεν έχει σκοράρει ποτέ, αλλά όπου τον φοβούνται περισσότερο από κάθε άλλο. Τέσσερα γκολ έχει ο Sergio Ramos επί της Ατλέτικο, δύο απ’αυτά αξέχαστα για τους rojiblancos και τους madridistas, αυτά που έβαλε στους τελικούς του Champions League το 2014 και το 2016, λευκοί τίτλοι που φέρουν την υπογραφή του.

Επιστρέφει ο Ramos για να παίξει το νούμερο 34 ντέρμπι του. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα μετατραπεί, τουλάχιστον μέχρι να’ρθει το Clásico της 3 Δεκεμβρίου -ενάντια στη Barca έχει 34 αναμετρήσεις-, η ομάδα που έχει αντιμετωπίσει τις περισσότερες φορές σ’όλη του την καριέρα. Το ισοζύγιο, περισσότερο από αξιοσημείωτο δεδομένου ότι απ’την άφιξη του Cholo έχουν εξισορροπηθεί οι δυνάμεις: 19 νίκες, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες για τον αμυντικό του Camas, με τον οποίο ο Ζιντάν αναπνέει πολύ πιο ήρεμος.


"Είναι ο αρχηγός μας, είναι μια χαρά να τον βλέπουμε και πάλι μαζί μας. Όχι μόνο επειδή είναι στο γήπεδο, αλλά επειδή είναι επίσης σημαντικός για την ομάδα. Τα πάει εκπληκτικά", διαβεβαίωσε ο Γάλλος προπονητής χθες.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.