News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Modric ξεκινά την επιχείρηση ντέρμπι

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Της Laura Rubio

Ο παίκτης θα παίξει λεπτά με την Κροατία για να φτάσει έτοιμος στην αναμέτρηση του Καλντερόν



Ο Luka Modric ταξίδεψε σήμερα στο Ζάγκρεμπ να ενταχθεί στην συγκέντρωση της Κροατίας. Ο παίκτης έπαιξε χθες τα πρώτα του λεπτά στον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του και σήμερα το πρωί τέθηκε στη διάθεση της εθνικής του.

Ο μέσος επανενώθηκε με την εθνική του με την πλήρη συγκατάθεση της Ρεάλ Μαδρίτης. Η σχέση ανάμεσα στο λευκό club και την ομοσπονδία είναι πολύ καλή, και τόσο ο παίκτης όσο και η madridista ομάδα έχουν θεωρήσει ότι η πιθανότητα να μπορέσει να παίξει λεπτά ο Λούκα μπορεί να ωφελήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο διεθνής έχει κληθεί για τους αγώνες που θα παίξει η Κροατία ενάντια σε Ισλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και το φιλικό εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κροατία, Τσάτσιτς, διαβεβαίωσε σήμερα ότι «ο Modric θα παίξει εναντίον της Ισλανδίας» και μένει να γίνει γνωστό αν παίξει λεπτά στο φιλικό ή αν θα ξεκουραστεί.


Μ’αυτήν την κλήση ο Λούκα επιδιώκει να πάρει λεπτά και να φτάσει σε πλήρη απόδοση στο ντέρμπι. Οι λευκοί, μετά το διάλειμμα των εθνικών, αντιμετωπίζουν την Atleti κι αναμένουν να επιστρέψει ο Modric έτοιμος για να βρεθεί στην αρχική 11άδα.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.