News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano ανανεώνει και σκέφτεται περισσότερα: «Να ξεκαθαριστεί, δεν είναι το τελευταίο συμβόλαιο»

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Του Gonzalo Cabeza

Στα λευκά μέχρι το 2021

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε την επέκταση και είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος, στην μετέπειτα εμφάνιση του. Αποδέχεται ότι η πρόσφατη έλλειψη γκολ τον βαραίνει λίγο, αλλά λέει ότι είναι κάτι φυσιολογικό



Ο Cristiano συνεχίζει να’ναι ακόμα το έμβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος παίκτης συμφώνησε την περασμένη εβδομάδα να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο μέχρι το 2021, πέντε ακόμα σεζόν. Από κανέναν δεν ξεφεύγει ότι αυτό σημαίνει να παραμείνει στην οντότητα πέρα ​​απ’τα 36 χρόνια του, ένα περίπλοκο νούμερο για έναν αθλητή της ελίτ, ίσως ακόμη περισσότερο για κάποιον που έχει πάντα την φυσική κατάσταση μεταξύ των βασικών αξιών του. Όσο κι αν προσέχει κάποιος, η βιολογία τον επηρεάζει.

Ο αριθμός που ανακατεύεται σ’αυτή την περίπτωση είναι τα 25 εκατομμύρια καθαρά, πέντε περισσότερα από ό, τι λάμβανε μέχρι σήμερα, στο ύψος κατά προσέγγιση του τι έχει υπογράψει ο Neymar πρόσφατα κι αυτού που πιθανότατα θα αμείβεται ο Messi όταν φτάσει σε μια συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα. Είναι, λογικά, στην κορυφή της κλίμακας του ποδοσφαίρου, κάτι φυσιολογικό αν ληφθεί υπόψη ότι έχει ένα διαρκείας στο Χρυσό Παπούτσι και διαρκής υποψήφιος για να πάρει τη Χρυσή Μπάλα. Τα νούμερα του επιθετικού, αν και δεν έχει αρχίσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, μιλούν από μόνα τους.

Η απόδειξη ότι ο Cristiano είναι διαφορετικός είναι ότι μ’αυτόν, σε αντίθεση με τους Kroos, Modric, Lucas ή Μπέιλ, ήταν ο ίδιος ο Florentino Perez για να τον παρουσιάσει και να τον συνοδεύσει. Η ομιλία του στάνταρ: Bernabeu, Di Stefano, οι πυλώνες της Μαδρίτης ... "Η καριέρα σου στη Μαδρίτη σημαδεύει μια εποχή, μια απ’τις μεγάλες εποχές μας. Είσαι τώρα το μεγάλο σύμβολο του συλλόγου των 11 Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, το σύμβολο του καλύτερου club του κόσμου. Έχεις κατακτήσει τα πάντα, εκτός από όλα αυτά είσαι ένας θρύλος του madridismo, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Είσαι ο πρώτος σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ... ", αναπτύχθηκε ο πρόεδρος του λευκού club, που είχε ένα πιάτο μ’όλα τα επιτεύγματα του μαθητή του. «Ξέραμε ότι έρχεται ένας μοναδικός παίκτης κι εσύ, όπως αυτό το κλαμπ, είσαι ακόρεστος, έτσι ώστε αυτή η ομάδα θέλει το όνομά σου να παραμείνει συνδεδεμένο με το πάθος για αυτή την ασπίδα. Δεν τα παρατάς, θέλεις πάντα περισσότερα, για όλα αυτά πρέπει να συνεχίσεις εδώ, στο σπίτι σου, στην Ρεάλ Μαδρίτης», καθόρισε ο Florentino.

Το τιμώμενο πρόσωπο πήρε τη σκυτάλη, έχοντας μείνει σοβαρό στην υπογραφή της σύμβασης και στα λόγια του προέδρου του, ξαναβρήκε το χαμόγελο και είπε απόλυτα χαρούμενος. «Ήταν μια σεζόν που δεν περίμενα ποτέ, έχω κερδίσει το Champions League με τη Μαδρίτη, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Πορτογαλία κι έχω ανανεώσει τη σύμβαση με αυτό το κλαμπ», είπε ο αστέρας του λευκού συλλόγου, πολύ ικανοποιημένος για τους πρόσφατους καιρούς.



Δεν είναι η τελευταία σύμβαση

Μετά από αυτό, μια μικρή απειλή. «Δεν είναι το τελευταίο συμβόλαιό μου, να ξεκαθαριστεί εδώ αυτό», είπε ο Πορτογάλος. Είναι ο πρώτος που γνωρίζει την ηλικία που θα’χει, όταν λήξει αυτή η ανανέωση, αλλά δεν τα παρατά: «Ελπίζω να παίξει πολλά χρόνια ακόμα εδώ» Σε άλλο σημείο έδωσε ακόμα κι ένα νούμερο, δέκα χρόνια ακόμα.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάμε πιθανότατα για τον καλύτερο επιθετικό που έχει περάσει ποτέ απ’τον σύλλογο. Έχει 371 γκολ σε 360 αγώνες, αστρονομικά νούμερα που προορίζονται μόνο για τον ίδιο, του μόνου ικανού να’χει με τη λευκή φανέλα περισσότερα γκολ από συμμετοχές. Είναι αλήθεια, κόστισε 94.000.000 €, η πιο ακριβή μεταγραφή, τότε, όλης της ιστορίας. Είναι επίσης αλήθεια ότι δεν είναι συνηθισμένο να βλέπουμε μεταγραφές αυτού του μεγέθους, παγκόσμιων αστέρων, να μετακινούνται μεταξύ ομάδων του διαμετρήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, δεν πρόκειται να πω ψέματα», λέει ο ίδιος ο Cristiano στο άκουσμα των στατιστικών του. «Δεν περίμενα αυτούς τους αριθμούς στην ομάδα, θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία και θα προσπαθήσω να δίνω το καλύτερό μου, στις καλές και στις κακές στιγμές που περνάμε όλοι την καριέρα μας, θέλω να μαθαίνω πάντα, γιατί το ποδόσφαιρο σε διδάσκει πολλά πράγματα», είπε ο Πορτογάλος.



Παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ήταν η μέρα για να μιλήσουν για την κατάσταση της φόρμας του, η οποία δεν είναι η καλύτερη της καριέρας του, παραδέχτηκε τουλάχιστον την λύπη που δεν σκοράρει. «Μερικές φορές μπορεί να φαίνομαι λίγο ανήσυχος, που δεν είναι έτσι, αλλά όταν κάποιος είναι συνηθισμένος να σκοράρει και δεν το κάνει έχει μια μικρή απογοήτευση. Σε κάθε περίπτωση, είμαι στην καλύτερη στιγμή της ζωής μου», δικαιολόγησε ο παίκτης. Αυτό των γκολ, που σ’αυτόν είναι σημαντικό, το αντιμετωπίζει «με φυσικό τρόπο». «Ποτέ δεν σκέφτηκα να σπάσω το ρεκόρ του Ραούλ, αλλά το έσπασα, 500 γκολ είναι ένα πιθανό νούμερο, αλλά δεν έχω εμμονές μ’αυτό, το σημαντικό είναι οι συλλογικοί τίτλοι», λέει ο Cristiano.

Στο τέλος, οι σύλλογοι προσλαμβάνουν μεγάλους παίκτες για την επίτευξη αποτελεσμάτων. Στην περίπτωση του Κριστιάνο υπάρχει κάποια μίξη, καθώς αυτή τη στιγμή ο σύλλογος έχει κατακτήσει τα δύο τελευταία Champions League του, τον κύριο στόχο του συλλόγου, αλλά ο απολογισμός του στα πρωταθλήματα είναι αρκετά μικρός, καθώς το πήρε μόνο μία φορά. Προσθέστε σ’αυτό και δύο Copa del Rey, ένα Supercopa Ισπανίας, ένα ευρωπαϊκό κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, αν και σε λίγες μέρες θα μπορέσει να αυξήσει το τελευταίο, δεδομένου ότι η Μαδρίτη επιστρέφει για να παίξει στη διοργάνωση με την ταμπέλα του φαβορί.


Ένα μικρό νεύμα, τέλος, στους οπαδούς. "Αισθάνομαι πολύ καλά μαζί τους, υπήρξαν καλές στιγμές και λιγότερο καλές, είναι μέρος της ζωής, πρέπει να αποδέχεσαι τα πράγματα και να’σαι πάντα ήρεμος, γιατί η σεζόν είναι πολύ μεγάλη", είπε. Σχετικά με τις κακές στιγμές, πριν, είχε πει ότι δεν έχει τέτοιες, καθώς είναι ένας προνομιούχος: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω κακές στιγμές, βλέποντας τα πράγματα που συμβαίνουν στην κοινωνία».

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.