News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lucas δεν αποτυγχάνει ποτέ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Του David G. Medina

Ο canterano είναι ο madridista που έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια, 15



Όπως συνέβη ήδη την περασμένη σεζόν, ο Lucas Vázquez ξεκίνησε την σεζόν έχοντας λίγες πιθανότητες να’ναι ένας παίκτης κλειδί στο λευκό rotation. Στο «αδιαπραγμάτευτο BBC» προστίθεται η παρουσία των James, Isco, Modric... και των νεοφερμένων Asensio και Morata, όλοι τους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές πρόθυμοι να κάνουν δύσκολη την ύπαρξη του λευκού canterano.

Όπως συνέβη ήδη την περασμένη σεζόν, ο Lucas Vázquez έχει βρει μια σημαντική θέση στο madridista ρόστερ. Όπως έπεισε ήδη τον Rafa Benitez στο πρώτο έτος του, έχει κάνει το ίδιο και με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τον έχει μετατρέψει σ’έναν απ’τους συνηθισμένους του.

Μάλιστα, πρόκειται για τον παίκτη, μαζί με τον Morata, που έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια: 17 απ’τους 19 αγώνες της Μαδρίτης και στις τέσσερις διοργανώσεις. Με τον επιθετικό τραυματία, ο Λούκας θα μετατραπεί σήμερα στον παίκτη με τα περισσότερα παιχνίδια. Κι αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι, για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο Zizou θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του ανέκαθεν αποτελεσματικού εξτρέμ. Το έκανε κατά της Ατλέτικο στο Καλντερόν -έκανε ένα αξιόλογο παιχνίδι στην επίθεση και φρέναρε τις επιδρομές του Filipe Luis-, κι εναντίον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σε δύο απ’τα πιο περίπλοκα παιχνίδια που έπαιξε η Μαδρίτη σ’αυτήν την έναρξη της σεζόν.

Το καθεστώς βασικού, είναι αλήθεια, του έχει αντισταθεί σε διάφορα στάδια της σεζόν. Απ’τα 17 παιχνίδια του, μόνο σε πέντε έχει βρεθεί στην αρχική φωτογραφία στο χόρτο. Μια άλλη ιστορία εντελώς διαφορετική είναι όταν ο Zizou κοιτάζει στον πάγκο. Εκεί εμφανίζεται πάντα ένας Lucas ο οποίος έχει περάσει στο δεύτερο μέρος 12 φορές (ο Morata, με εννέα, είναι ο δεύτερος πιο χρησιμοποιημένος αναπληρωματικός).

Σημαντικός για τον σύλλογο

Ο canterano, ο οποίος ανανέωσε μέχρι το 2021 πριν από λίγες εβδομάδες, έχει γίνει ένα παράδειγμα συμπεριφοράς εντός κι εκτός γηπέδου. Ως εκ τούτου, το στοίχημα του Ζιντάν γι'αυτόν έχει συνέχεια σ’ένα κλαμπ που θαυμάζει ότι ποτέ, ούτε και στις χειρότερες στιγμές του, δεν έχει παραπονεθεί για την κατάστασή του. Ούτε όταν, όπως συνέβη ενάντια σε Μπορούσια κι Eibar, δεν είχε λεπτά. Περιέργως, η Μαδρίτη δεν κέρδισε κανένα απ’αυτά τα παιχνίδια. Κι αυτό γιατί ο Lucas δεν αποτυγχάνει ποτέ.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.