News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σπασμένοι για τον Bale

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Στη Μαδρίτη έψαχναν επιχειρήματα για να σκεφτούν ότι ο τραυματισμός δεν ήταν τέτοιας σοβαρότητας



Την Ρεάλ Μαδρίτης την πονάει ο τραυματισμός του Gareth Bale. Την Τετάρτη, οι ηγέτες έψαχναν επιχειρήματα για να σκεφτούν ότι τα προβλήματα στον αστράγαλο που υπέστη ο Ουαλός ήταν λιγότερο σημαντικά από ό, τι πραγματικά ήταν. Κι αυτό γιατί ο πρώην της Τότεναμ είναι τώρα κάτι περισσότερο από έναν απλό παίκτη.

«Όσοι έχουν παίξει τώρα και δεν είναι συνήθεις τα έχουν πάει υπέροχα και πολλοί έχουν δικαιολογήσει την παρουσία τους, αλλά η Μαδρίτη χρειάζεται να παίζουν οι καλύτεροι κι ο Bale είναι», δήλωναν στη MARCA απ’την ευγενή ζώνη του Bernabeu, βάζοντας στο τραπέζι το τι αντιπροσωπεύει πραγματικά ο Ουαλός.

Μια οντότητα όπως η Μαδρίτη είναι πάνω από κάθε παίκτη, αλλά ο τραυματισμός του Μπέιλ πηγαίνει πέρα ​​από μια απουσία διάρκειας δύο ή τριών μηνών. Είναι μαζί με τον CR7 ο παίκτης βιτρίνα.

Τώρα, και μετά το παραπάτημα της Λισαβόνας, ο Bale θα χάσει αναμετρήσεις όπως της Barca και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Η πρώτη είναι κάτι περισσότερο από μια αναμέτρηση, είναι το ματς που θέτει την τάση και που θα μπορούσε να σημαίνει ένα σχεδόν οριστικό χτύπημα στη la Liga και στο azulgrana ηθικό. Όσο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, είναι η δεύτερη βιτρίνα εκτός των συνόρων και το να πηγαίνει χωρίς τον Bale έχει τίμημα.

Επιπλέον, στο προσωπικό, ο Ουαλός βρίσκεται μέσα σε πλήρη μάχη για να’ναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και τόσο ο ίδιος όσο και οι ηγέτες γνωρίζουν ότι μια απουσία τριών μηνών σηματοδοτεί το μέλλον σ’αυτές τις διακρίσεις. Στο αθλητικό δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο Ζιντάν θα εφεύρει έναν, όπως έχει κάνει με τις άλλες απουσίες, αλλά το βάρος του Μπέιλ δεν μπορεί να το αναλάβει άλλος παίκτης.


Η δέσμευση του Ουαλού είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία. Στις ώρες πριν απ’τον τραυματισμό αναζητούσε οποιαδήποτε πιθανότητα να βρεθεί στο Καμπ Νόου. Έφτασε να ζητήσει να παίξει σχεδόν με επίδεσμο. Τον ένοιαξε λίγο το να θέσει σε κίνδυνο το υπόλοιπο της σεζόν. Ο πόνος αυξάνονταν κι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, γνωρίζοντας ότι αυτό που διακυβεύονταν ήταν περισσότερο από τρεις βαθμοί ή έναν τίτλο στο Τόκιο. Το δίκιο ήταν στη μεριά των γιατρών κι ο Bale αποδέχτηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το καλό του και για του συλλόγου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.