News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane μετακινεί τον πάγκο

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Του Pablo Polo

Ο προπονητής παραμένει πιστός στα rotations και θα κάνει αλλαγές λόγω των απουσιών και για να προσφέρει κάποια ξεκούραση



Ο Ζιντάν θα πρέπει να αλλάξει και πάλι την 11άδα του και ίσως ακόμη και το σύστημά του στον αγώνα σήμερα το απόγευμα εναντίον της Σπόρτινγκ. Έδειξε πάντα κατανόηση με τους τραυματισμούς, αλλά ο τεχνικός αρχίζει να βλέπει φαντάσματα μπροστά σε τόσες απουσίες. Μια μάστιγα που τον αναγκάζει να μετακινεί τον πάγκο. Χωρίς τον Μπέιλ και χωρίς τον Varane, συν τις απουσίες των Kroos και Morata, θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στο Santiago Bernabeu.

Η ιδέα του παιχνιδιού, ωστόσο, δεν πρόκειται ν’αλλάξει. Αυτό σπεύδει να ξεκαθαρίσει ο Γάλλος, παρά το ότι η απουσία του Bale σημαίνει να χάνει πολλά. Ένας άνθρωπος της πλευράς αν παίζει στ’αριστερά, κι ένας επιτελικός μέσος με τελείωμα, αν το κάνει απ’τα δεξιά. Μέχρι τώρα, το βάθος της ντουλάπας της Μαδρίτης ήταν περισσότερο από αξιόπιστο, αλλά η πρόκληση τώρα είναι μεγαλύτερη.

"Ξέρω ότι μερικές φορές μπορεί να σκέφτεστε ότι πρόκειται να αλλάξει το σύστημα λόγω κάποιου τραυματία παίκτη, αλλά ακόμα κι αν το κάνουμε η δυναμική στο γήπεδο θα’ναι η ίδια. Το καλό αυτής της ομάδας είναι ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να καταλάβουν πολλές θέσεις", λέει ο Γάλλος, που χωρίς τον Ουαλό φαίνεται ότι ο Lucas Vázquez θα ενισχύσει οριστικά την τρίαινα μαζί με τους Κριστιάνο και Μπενζεμά.

Ωστόσο, σκεπτόμενος τη σημερινή αναμέτρηση, ο Ζιντάν έχει εντοπίσει ότι η ομάδα είναι επηρεασμένη μετά το απαιτητικό ντέρμπι και το ραντεβού στη Λισαβόνα, έτσι ώστε μπορεί να’ναι η ώρα του James ή του ίδιο του Asensio.

Η περίπτωση του James

Ο Κολομβιανός έχει ξεχαστεί στα τελευταία παιχνίδια, αλλά ο Ζιντάν ανακατεύεται όταν του υπενθυμίζουν ότι δεν τον υπολογίζει: "Δεν συμφωνώ ότι δεν παίζει ποτέ. Αν ήμουν ο James δεν θα έφευγα απ’τη Μαδρίτη. Δεν ήταν η ώρα του στα τελευταία παιχνίδια. Υπάρχουν άλλοι παίκτες που τα πήγαν πολύ καλά. Ένας παίκτης της κλάσης του, είναι πολύ καλός, θέλει να παίζει περισσότερο. Πρέπει να παίρνω αποφάσεις και λέω ότι θα’ναι σημαντικός. Τι να πω".

Με τους Pepe και Casemiro να’χουν μόλις επιστρέψει, ο Ζιντάν επιβεβαίωσε τον Ramos, στο όριο τιμωρίας, και θα τον συνοδεύσει ο Nacho. «Ο Sergio θα παίξει. Δεν σκέφτομαι το Καμπ Νόου, αλλά τη Σπόρτινγκ που πρόκειται να’ναι πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται», λέει ο προπονητής, ο οποίος δεν δίνει ενδείξεις με τον Casemiro: "Αν είναι μαζί μας, μπορεί να παίξει".

Απ’την άλλη πλευρά, ο Ζιντάν προσέγγισε επίσης την περίπτωση του Μπενζεμά, τον οποίο βλέπει ακατανόητα πάντα κάτω από υποψία. "Πρέπει πάντα να περνάει από εξέταση. Όλος ο κόσμος πρέπει να το κάνει, αλλά αυτός ίσως περισσότερο απ’τους άλλους. Δεν ξέρω πόσα χρόνια είναι εδώ, πόσα γκολ έχει σκοράρει και πρέπει πάντα να αποδεικνύει. Αλλά είναι η καθημερινότητά του. Έτσι είναι και το γνωρίζει, ίσως περισσότερο από άλλους. Αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Του λέω ότι πρέπει να συνεχίσει κι αυτό που κάνει είναι γι'αυτόν και για την ομάδα. Στη συνέχεια, θα υπάρχουν πάντα κριτικές και δεν θα το αλλάξουμε αυτό".


Μιλώντας συγκεκριμένα για τις κριτικές, ο Ζιντάν έχει σαφές ότι δεν θα τον επηρεάσουν: "Ξέρω ποια είναι η Μαδρίτη, όταν κάνεις παιχνίδια απλά φυσιολογικά υπάρχουν κριτικές. Λατρεύω να κερδίζω, είμαι νικητής, παίζουμε για να κερδίζουμε. Έχουμε την τύχη να κάνουμε τον κόσμο να ονειρεύεται. Το γνωρίζω κι έχω πολύ κίνητρο. Το ότι μου ασκούν κριτική γιατί φέρνω ισοπαλίες δεν θα με αλλάξει".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.