News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kroos τρέχει ήδη κι ακουμπά μπάλα!

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ο Γερμανός επιταχύνει για να ψάξει το θαύμα και να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων



Όταν δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε τρεις εβδομάδες απ’το κάταγμά του στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, ο Toni Kroos κάνει γιγαντιαία άλματα στην αποκατάστασή του. Ο Γερμανός μέσος, όπως έχει ενημερώσει η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει κάνει συνεχές τρέξιμο, κι έχει ακουμπήσει μπάλα σε ασκήσεις στο γυμναστήριο, μια μεγάλη είδηση ενόψει της αποκατάστασής του.

Αρχικά είχε αποκλειστεί για το υπόλοιπο του 2016, αλλά ο τραυματισμός εξελίσσεται εξαιρετικά και πλέον δεν αποκλείεται ότι μπορεί να προλάβει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, του οποίου ο πρώτος αγώνας της Μαδρίτης θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου, σε τρεις εβδομάδες από τώρα. Επιπλέον, υπάρχει αισιοδοξία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.


Η προπόνηση είχε τους Casemiro και Pepe, που δείχνει να επανεμφανίζονται εναντίον της Σπόρτινγκ Χιχόν, ειδικά ο πρώτος. Μπέιλ και Morata συνέχισαν με τις αντίστοιχες διαδικασίες τους.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.