News Update :

powered by Agones.gr - livescore

James Calder: αστράγαλοι του ποδοσφαίρου, του ράγκμπι, του μπαλέτου ... και Circo del Sol

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Του Javier Estepa

Ο Μπέιλ τίθεται στα χέρια ενός απ’τους καλύτερους στον τομέα του



Ο Gareth Bale θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει την εξάρθρωση των περονιαίων τενόντων στο δεξί αστράγαλό του, που υπέστη στον αγώνα του Champions League εναντίον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και θα τεθεί στα χέρια μιας αυθεντικής εξοχότητας στον τομέα του. Ο James Calder θα’ναι ο υπεύθυνος για την επέμβαση στον διεθνή της Ρεάλ Μαδρίτης στο King Edward VII Hospital του Λονδίνου.

Ο Δρ James Calder είναι ένας ειδικός και στην κλινική του έχει εγχειρίσει ήδη ποδοσφαιριστές όπως τον Jack Wilshere. Ο τότε ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ που τώρα παίζει στη Μπόρνμουθ χειρουργήθηκε απ’αυτόν το γιατρό μετά από σοβαρό τραυματισμό. Ο ίδιος ο Άγγλος μέσος θέλησε να ευχαριστήσει στα κοινωνικά δίκτυα τον James Calder για την εγχείρηση.


Ο γιατρός που θα εγχειρήσει τον Gareth Bale την Τρίτη έχει εργαστεί επίσης για τη Μίλαν ή τη Barcelona. Με μια μακρά σταδιοδρομία ως ειδικός χειρουργός στο πόδι και στον αστράγαλο, ο James Calder έχει περιθάλψει παίκτες του ράγκμπι, αθλητές και χορευτές μπαλέτου ως ιατρικός σύμβουλος στην σχολή χορού του Ηνωμένου Βασιλείου. Επίσης, ξεχωρίζει η εργασία του με τους ακροβάτες του Circo del Sol.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.