News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kovacic είναι αμφίβολος με την Κροατία

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ο madridista θα μπορούσε να λείψει απ’το πρώτο παιχνίδι με την εθνική του λόγω ενός χτυπήματος στο αστράγαλο που κουβαλά απ’την αναμέτρηση με την Leganes



Ο Mateo Kovacic είναι αμφίβολος για τον αγώνα των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ενάντια στην Ισλανδία. Ο madridista έχει ένα μελανιασμένο αστράγαλο απ’την αναμέτρηση πρωταθλήματος ενάντια στην Leganes, κι εξακολουθεί να μην έχει αναρρώσει. Ακόμη και στον αγώνα πρωταθλήματος, έπρεπε να αντικατασταθεί απ’τον Modric στο 62ο λεπτό. Έτσι, το επόμενο Σάββατο, ο μέσος μπορεί να χάσει το προκριματικό παιχνίδι.


Η κροατική εθνική ομάδα θα παίξει και πάλι την Τρίτη εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας ένα φιλικό αγώνα. Μια αναμέτρηση στην οποία, εάν δεν συμβεί καμία αναποδιά, θα μπορεί να παίξει ο Kovacic. Κι αυτό γιατί αν το χτύπημα στον αστράγαλο μετατραπεί σε τραυματισμό, ο Ζιντάν θα’χει ακόμη περισσότερα προβλήματα στη μεσαία γραμμή της Μαδρίτης ενόψει του ντέρμπι. Με τον Kroos τραυματία και τον Casemiro χωρίς να’χει ολοκληρώσει την ανάκαμψη, θα προστεθεί μια νέα απουσία.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.