News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale θα μπορούσε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Των José Félix Díaz και David G. Medina

Χάνει το Clásico λόγω εξάρθρωσης στους περονιαίους τένοντες του δεξιού αστραγάλου του



Ο Gareth Bale είναι έξω για το Clásico του Καμπ Νόου μετά από ιατρικές εξετάσεις που έχουν διαπιστώσει ότι έχει "μια τραυματική εξάρθρωση των περονιαίων τενόντων στο δεξί αστράγαλό του".

Έτσι διαβάζεται στην επίσημη δήλωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Μετά απ’τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα στον παίκτη μας Gareth Bale στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sanitas La Moraleja έχει διαγνωστεί με μια τραυματική εξάρθρωση των περονιαίων τένοντων στο δεξί αστράγαλό του. Εν αναμονή της εξέλιξης».

Μία απ’τις επιλογές που εξετάζονται αυτή τη στιγμή είναι αν καταλήξει ο Ουαλός να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί πλήρως ο δεξιός αστράγαλος. Η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ώρες.

Ο Gareth Bale δεν μπορούσε να συνεχίσει χθες τον αγώνα κατά της Sporting de Portugal μετά τη απόσυρσή του με ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ο Ζιντάν, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, απέκλεισε το ότι ήταν ένα χτύπημα και επεσήμανε τη θεωρία ενός διαστρέμματος στον αστράγαλο: "Ένα χτύπημα; Δεν νομίζω. Πιστεύω ότι είναι περισσότερο μια συστροφή, αλλά είναι πρόωρο να μιλάμε για το αν θα’ναι ή όχι στο Clásico, γιατί δεν ξέρουμε τι έχει".

Το πρόγραμμα που παρουσιάζεται στη Μαδρίτη στις επόμενες ημερομηνίες έχει αρκετές πολύ σημαντικές ημερομηνίες. Η πρώτη, κι αυτή που κοιτάνε όλοι στο Chamartin, είναι το κλασικό του Καμπ Νόου στις 3 Δεκεμβρίου (μόλις 10 ημέρες από σήμερα). Στη συνέχεια, έρχεται η επίσκεψη της Μπορούσια με την πρώτη θέση στον όμιλο του Champions να διακυβεύεται, για να τελειώσει ο μήνας με το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Ιαπωνία.

Μέχρι αυτόν τον τραυματισμό, ο Bale είχε χάσει τη φετινή σεζόν μόλις τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενάντια στην Εσπανιόλ, στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ εναντίον της Σεβίλλης (δεν πρόλαβε μετά το Euro) και στο κύπελλο εναντίον της Cultural (ο Ζιντάν ξεκούρασε όλο το BBC).

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.