News Update :

powered by Agones.gr - livescore

James, ούτε στη Liga... ούτε στο Champions League

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ο Κολομβιανός έμεινε στο μηδέν στη Λισαβόνα

Ο James έμεινε χωρίς να παίξει. Ο Κολομβιανός, ο οποίος μπήκε στο 83ο λεπτό στο ντέρμπι του Σαββάτου, δεν έπαιξε στη Λισαβόνα όλη τη νύχτα.



Ο James, δευτερεύον στο πρωτάθλημα, είχε ρόλο στο Champions League. Ο Κολομβιανός έχασε το τελευταίο παιχνίδι λόγω τραυματισμού, αλλά ήταν βασικός ενάντια στην Λέγκια στο σπίτι και στη Ντόρτμουντ. Στην πρεμιέρα εναντίον της Σπόρτινγκ, μπήκε αλλαγή, αλλά καθόρισε, μια πάσα ακριβείας στον Morata. Στην Πορτογαλία, μηδέν.

Στο José Alvalade βασικός έπαιξε ο Isco όπως κι ενάντια στην Atleti. Ήταν η πρώτη αναμέτρηση του malagueño στο Champions League. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ακόμη κι ο Asensio πριν απ’τον James, ο οποίος είχε ήδη χάσει την τελευταία ευρωπαϊκή αναμέτρηση λόγω μυϊκών προβλημάτων (Βαρσοβία).

Ο James δεν εμφανίζεται, στις σημαντικές αναμετρήσεις, με τον Ζιντάν. Όπως την χθεσινή και του Σαββάτου στο Calderón. Ο Κολομβιανός δεν έπαιξε ούτε και την περασμένη σεζόν στο Καμπ Νόου και στα ημιτελικά του Champions League που τέλειωσε με το ενδέκατο.


Φέτος, ο James Rodríguez συνεχίζει στο παρασκήνιό του. Ούτε οι τραυματισμοί του Kroos και του Casemiro δεν του έχουν ανοίξει την πόρτα. Στον Κολομβιανό, ποια άλλη επιλογή, του μένει να περιμένει την ευκαιρία του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.