News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα Champions League στο όριο

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Του Pablo Polo

Ανέτρεψε ενάντια στην Σπόρτινγκ εντός έδρας στο 94', ισοφάρισε στη Βαρσοβία στο 85' και χθες κέρδισε στο 87'



Η Μαδρίτη δεν μπορεί να θεωρηθεί νεκρή ποτέ. Πάει με το έμβλημά της. Και υπάρχει ακόμα ένα τελευταίο ματς ενάντια στη Borussia στο Μπερναμπέου που θα αποφασίσει ποιος είναι ο πρώτος. Αλλά για να σιγουρευτούν οι 16, η Μαδρίτη έπρεπε να υποφέρει μέχρι το τέλος.

Σε τρία παιχνίδια, έχει σκοράρει αποφασιστικά γκολ με το ματς να πεθαίνει, τα οποία έχουν δώσει νίκες που ήταν κλειδί. Ενάντια στην ίδια την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Morata σκόραρε πλέον στο 94ο λεπτό. Μια εντυπωσιακή κεφαλιά, από πασά του James, που έκανε το 2-1 και επιβεβαίωσε την ανατροπή (η Sporting είχε προηγηθεί).

Στην έξοδο στη Βαρσοβία, σ’ένα άλλο τρελό παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης έχανε 3-2 στην Λέγκια έχοντας προηγηθεί με 0-2. Στο 84ο λεπτό, ο Kovacic εκμεταλλεύτηκε ένα τακουνάκι του Carvajal για να ισοφαρίσει και να σώσει ένα βαθμό.


Και πάλι χθες, η Μαδρίτη επέστρεψε να πιστέψει. Τα πάντα ήταν υπέρ, μ’έναν παίκτη παραπάνω και μ’ένα 1-0, αλλά η Sporting ισοφάρισε. Και τρία λεπτά πριν το τέλος, μια άλλη κεφαλιά, αυτή τη φορά απ’τον Μπενζεμά, θα χρησίμευε για να κερδίσει και να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.