News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη φτάνει τα 30

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Της Patricia Terroba

Στρογγυλεύει το καταπληκτικό σερί της χωρίς ήττα

Με τις δύο τελευταίες νίκες, εδραιώνεται ως πρώτη στο πρωτάθλημα και περνά στους 16



Η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν συνεχίζεται ανίκητη. Με τη νίκη στο Champions League εναντίον της Sporting de Portugal, οι λευκοί μετράνε σήμερα 30 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητοι. Κι αυτό γιατί απ’τις 6 Απριλίου, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν γνωρίζει την ήττα. Τότε έχασε απ’τη Βόλφσμπουργκ με 0-2 στην Ευρώπη. Ένα αποτέλεσμα που δεν έχει επαναληφθεί. Η ομάδα του Zizou μετρά απ’τον εν λόγω προημιτελικό του Champions League, πριν επτά μήνες, 24 νίκες και έξι ισοπαλίες.

Τώρα της μένουν μόνο τέσσερα παιχνίδια περισσότερο για να φτάσει το λευκό ρεκόρ των 34ων αήττητων παιχνιδιών. Το πέτυχε τη σεζόν 88-89 με τον Leo Beenhakker. Η ομάδα του Ζιντάν θα πρέπει να κερδίσει ή να φέρει ισοπαλία εναντίον των Σπόρτινγκ Χιχόν και Μπάρτσα στο πρωτάθλημα, ενάντια στην Cultural στο Copa del Rey κι ενάντια στη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Champions League, σε έναν αγώνα στον οποίο παίζουν την πρώτη θέση στον όμιλο. Θα ισοφαρίσουν έτσι το καλύτερο λευκό σερί. Και για να το ξεπεράσουν, θα πρέπει να φύγουν αήττητοι επίσης απ’την αναμέτρηση πρωταθλήματος ενάντια στη Deportivo στις 10 Δεκεμβρίου.

Τα καταφέρνει εκτός έδρας

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει επίσης τα δύο τελευταία παιχνίδια, και τα δύο μακριά απ’το Μπερναμπέου. Δύο αναμετρήσεις που δεν σήμαναν μόνο την πρόσθεση μιας νίκης στο αήττητο σερί. Έχουν ουσιαστική σημασία για την τρέχουσα κατάσταση της λευκής ομάδας. Η πρώτη, το περασμένο Σάββατο στο Vicente Calderón. Με τη νίκη με 0-3 επί της Ατλέτικο, ο Ζιντάν διέλυσε όλες τις αμφιβολίες. Διέλυσε την ομάδα του Simeone στο τελευταίο ντέρμπι πρωταθλήματος στο rojiblanco γήπεδο κι εδραίωσε το προβάδισμά της στον εγχώριο ανταγωνισμό. Στους τέσσερις πόντους απ’τη Barca και στους εννέα απ’την Ατλέτικο Μαδρίτης, έδωσε ένα χτύπημα πάνω στο τραπέζι σε μια απ’τις περίπλοκες εξόδους στη  Liga.

Και χθες, στη Λισαβόνα, οι λευκοί υπέγραψαν την πρόκρισή τους στους 16 του Champions League. Και πάλι, μακριά απ’το Santiago Bernabeu. Η Μαδρίτη νίκησε τη Sporting de Portugal, σε μια άλλη απ’τις πιο δύσκολες εξόδους.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.