News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Helguera: «Η Μαδρίτη θα κερδίσει το ντέρμπι, αν και η Atlético είναι μεταξύ των καλύτερων»

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016


Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Iván Helguera, έδειξε την αυτοπεποίθησή του, επιβεβαιώνοντας ότι περιμένει μια λευκή νίκη στο ντέρμπι που παίζουν Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης στο Vicente Calderón στις 19 Νοεμβρίου.

Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης θυμάται καλά αυτό το είδος των παιχνιδιών. "Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς. Η Atlético είναι ένας απ’τους πιο άβολους αντιπάλους, αλλά ξέρεις ότι για τους οπαδούς είναι πολύ σημαντικό να κερδίσεις. Θυμάμαι πολλή ένταση κατά τις προηγούμενες μέρες, κι ακόμη και μια χρονιά που κερδίσαμε στο Calderón με δικό μου γκολ".

Ο cántabro ποδοσφαιριστής ομολόγησε ότι περιμένει μια λευκή νίκη. "Πιστεύω ότι θα κερδίσει η Μαδρίτη. Παρά τις σημαντικές απουσίες, η Μαδρίτη έχει μια μεγάλη ομάδα και μπορεί να πάρει το παιχνίδι".


Τέλος, ο Helguera εξήρε το νέο ρόλο της Ατλέτικο τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά την άφιξη του Simeone. «Ο Cholo είναι ένας μεγάλος προπονητής, έχει μια μεγάλη ομάδα και η Ατλέτικο είναι μια απ’τις καλύτερες στον κόσμο. Ο Simeone έχει πετύχει την κατανόηση της φιλοσοφίας που υπήρχε παλαιότερα στο club και την κάνει μια δύσκολη ομάδα να ηττηθεί», κατέληξε.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.