News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το derbi άρχισε για τον Marcelo

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Του Pablo Polo

Ο Βραζιλιάνος δεν θα παίξει εναντίον του Περού λόγω τιμωρίας και θα επιστρέψει στη Μαδρίτη



Η επιτυχία στο ποδόσφαιρο εξαρτάται από πάρα πολλά πράγματα. Μπορεί να’σαι ένα φαινόμενο όπως ο Marcelo, αλλά να συναντήσεις έναν προπονητή που δεν μπορεί ούτε να σε βλέπει, όπως συνέβαινε με τον Ντούνγκα. Ευτυχώς για τη Βραζιλία, επικρατεί και πάλι η κοινή λογική κι ο Marcelo ζει και πάλι μια ευτυχισμένη στιγμή με την εθνική του. Η θέση του ως βασικός στο μεγάλο κλάσικο εναντίον της Αργεντινής επιβεβαιώνει ότι τώρα είναι αδιαμφισβήτητος. Ο madridista ήταν ένα απ’αυτούς που ξεχώρισαν στη νίκη επί της albiceleste, χωρίς να παραγνωρίζονται οι υπόλοιποι, επειδή βρέθηκαν όλοι στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Marcelo, ο οποίος έμεινε έξω απ’το Κόπα Αμέρικα κι επέστρεψε και πάλι στην canarinha με τον Tite τον περασμένο Αύγουστο, δεν θα’ναι στο δεύτερο παιχνίδι της εθνικής του, που παίζει στο Περού.

Ο μπακ είδε μια κάρτα για ένα τάκλινγκ στον Agüero, που επέφερε ποινή, και παραχωρεί τη θέση του, εκ των προτέρων, στον Filipe Luis, ο οποίος ήταν ο αριστερός μπακ της Βραζιλίας, μέχρι την επιστροφή του Μαρσέλο.

Ο madridista εκφράζει τη λύπη για την απουσία του, επειδή η υπεράσπιση των χρωμάτων της χώρας του είναι το μέγιστο. Αλλά, χωρίς να το θέλει, η κίνησή του ήταν μαεστρική για τα συμφέροντα της Μαδρίτης.

Ο λευκός παίκτης θα επιστρέψει νωρίτερα στη Μαδρίτη και θα μπορέσει ν’απολαύσει περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί για το ντέρμπι μαζί με τον Ζιντάν, ο οποίος έχει τώρα 13 παίκτες να παίζουν με τις εθνικές τους και πέντε τραυματίες: Kroos, Μπενζεμά Casemiro, Πέπε και Ράμος. Απ’όλους αυτούς, μόνο ο Γερμανός είναι εκτός.

Εν τω μεταξύ, ο Filipe Luis θα’ναι εκ των προτέρων ο μπακ ενάντια στο Περού, την Τετάρτη, το οποίο τον αναγκάζει να επιστρέψει στις προπονήσεις της Ατλέτικο σχεδόν χωρίς χρόνο για να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση του Καλντερόν το Σάββατο στις 19.

Ο Μαρσέλο, απ’τη μεριά του, δεν θα πρέπει να ταξιδέψει πλέον στο Περού, με το υπόλοιπο της εθνικής του και θ’απελευθερωθεί απ’τη CBF για τη δεύτερη και τελευταία δέσμευση.

Η Μαδρίτη, απ’τη μεριά της, επιστρέφει στις προπονήσεις τη Δευτέρα κι ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι ο Marcelo θα μπορούσε να βρεθεί ήδη υπό τις εντολές του Ζιντάν.


Καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ενσωματωθούν όλοι οι διεθνείς. Οι τελευταίοι θα’ναι ο James, ο οποίος αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Αργεντινή, κι ο Keylor Navas, που την ίδια μέρα θ’αντιμετωπίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Σαν Χοσέ. Ο τεχνικός θα τους έχει όλους για την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.