News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το άλμα του Morata

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Των José Luis Calderón και D. Fabregat

Ο Morata είναι ο πρώτος σκόρερ της Μαδρίτης με οκτώ γκολ



Ο Morata απολαμβάνει την ιδιότητά του ως πρώτος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα οκτώ γκολ του επιθετικού του χρησιμεύουν για να οδηγεί τον πίνακα των σκόρερ στο λευκό σύνολο, μπροστά απ’τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Απομένει πολλή σεζόν δεν θα’ναι εύκολο να συνεχίσει έτσι το 21 των λευκών όταν ο Πορτογάλος βελτιώσει το στόχο και πιάσει ταχύτητα πλεύσης. Ο CR7 είναι πολύ CR7 και τα στοιχεία σκοραρίσματος στα οποία κινείται στις τελευταίες σεζόν είναι ιλιγγιώδη και τα φτάνουν πολύ λίγοι σκόρερ. Μάλιστα, το’χουν καταφέρει μόνο οι Messi και Suarez.

Ο Μοράτα έχει τον καλύτερο μέσο όρο σκοραρίσματος στη σεζόν. Σας παρουσιάζουμε κάθε πόσα λεπτά έχουν σκοράρει ένα γκολ οι μέγιστοι σκόρερ της Μαδρίτης στη φετινή σεζόν:



Γι 'αυτό, αυτό του Morata έχει πολλή αξία. Είναι Νοέμβριος, ναι, αλλά το να ξεπερνά τον Cristiano είναι ένας άθλος όποιος κι αν είναι ο μήνας. Τόσο, που μπορούμε να πούμε ότι ο Ισπανός επιθετικός έχει επιτύχει κάτι ιστορικό στην εποχή του CR7 στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η πρώτη φορά που σε αυτό το στάδιο της σεζόν δεν είναι ο Ρονάλντο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Στις προηγούμενες σεζόν, ο Πορτογάλος είχε κυριαρχήσει πάντα στο γκολ με σιδηρά πυγμή. Μερικές φορές, μ’έναν απόλυτα συντριπτικό τρόπο, όπως στην σεζόν 14-15, όταν είχε σκοράρει ήδη 23 γκολ σε αυτό το σημείο, έναντι των 11 του Μπενζεμά και των 6 των Bale και James. Ακόμη, στην πρώτη του σεζόν στα λευκά, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στις 30 Σεπτεμβρίου. Εκείνη την στιγμή είχε εννέα γκολ κι όταν επέστρεψε μετά από 50 μέρες, παρέμενε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.


Αυτό που δεν πέτυχαν οι Ραούλ, Higuaín, Μπενζεμά και Bale, μεταξύ άλλων, το’χει πετύχει ο Morata: να’ναι ο βασιλιάς του γκολ στη Μαδρίτη μετά από τρεις μήνες ανταγωνισμού. Ένα τόσο πρωτοφανές στατιστικό, όσο και σημαντικό με τον Cristiano να’ναι στη μέση. Το 21 των λευκών είναι σε καλή φόρμα, ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη του Ζιντάν και συνδέεται με το γκολ. Μέχρι στιγμής, περισσότερο απ’όλο το BBC. Κι αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.