News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στοχεύσει το όνομα του Gelson Martins

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz 

Παρακολουθείται απ’τον αγώνα του Santiago Bernabeu



Ο Gelson Martins εμφανίστηκε στην κοινωνία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Χρησιμοποίησε τον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Sporting de Portugal για να φανεί και να λάμψει με το παιχνίδι του συνδυάζοντας ταχύτητας και δεξιότητα. Έκανε μια παράσταση που δεν άφησε κανέναν αδιάφορο και κατά τη διάρκεια της ώρας που κράτησαν οι δυνάμεις του, ήταν ένας εφιάλτης για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το παιχνίδι του δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε απ’την λευκή αθλητική διοίκηση ούτε απ’τους ηγέτες της madridista οντότητας. Κατά το διάστημα που ήταν στο γήπεδο τρέλανε τον Marcelo, ο οποίος δεν ήξερε πώς να σταματήσει τις μόνιμες εμφανίσεις του.

Όπως συνέβη και με τον Dembele στην αναμέτρηση ενάντια στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, οι τρόποι του τράβηξαν την προσοχή τόσο όσο να ξεκινήσει μια πλήρη παρακολούθηση σε τακτική βάση. Και οι δύο παίκτες κινούνται απ’τη δεξιά πλευρά.

Σε τρεις περιπτώσεις έχουν σταλεί λευκοί απεσταλμένοι για να αξιολογήσουν την απόδοση του παίκτη που γεννήθηκε στο Πράσινο Ακρωτήριο και είναι ήδη διεθνής με την Πορτογαλία. Όλες οι εκθέσεις συμφωνούν στο ότι αυτό που έδειξε στο Μπερναμπέου δεν ήταν φωτοβολίδα κι έχουν διαπιστώσει ότι η εξέλιξη που έχει ο γρήγορος δεξιός εξτρέμ δείχνει σε αστέρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Το προαναφερθέν παιχνίδι χρησίμευσε επίσης έτσι ώστε πολλές άλλες κορυφαίες ομάδες να ενταχθούν στο ενδιαφέρον για τον εξτρέμ της Σπόρτινγκ, με την United να’ναι αυτή που δεν χάνει καμία λεπτομέρεια. Ο Μουρίνιο τον θέλει κοντά.

Ο Gelson ξεχώριζε από τότε βρίσκονταν στις χαμηλότερες κατηγορίες της Σπόρτινγκ, όντας διεθνής σε όλες τις κατηγορίες. Η Barcelona θα μπορούσε να τον πάρει το 2012 για ένα χρέος που διατηρούσε η ομάδα της Λισαβόνας, αλλά προτίμησε άλλους παίκτες.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.