News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane δίνει μπάλα στον Isco

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Των Ruben Jiménez και Laura Rubio

Επαινεί τη δουλειά του ως «10άρι» και θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του στο Champions League στη Λισαβόνα



Στον Ζιντάν αρέσει ο Isco. Στον Ζιντάν αρέσει ότι ο Isco κάνει τον Ζιντάν. Του «10». Του επιτελικού μέσου. Του μπαλαδόρου. Στον Ζιντάν αρέσει ότι ο Isco κάνει τον Isco. Μετά τη ματσάρα του στο Καλντερόν, ο malagueño είδε πως τον επαίνεσε ο προπονητής του στη συνέντευξη Τύπου πριν απ’τον αγώνα κατά της Sporting.

"Η θέση του είναι πίσω απ’τον επιθετικό, '10άρι'. Είναι όπου είναι καλύτερα, αλλά μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Τα πάει εκπληκτικά", δήλωσε ο Zizou, ικανοποιημένος με την απόδοσή του στο Manzanares. Αν και, όπως πάντα, ο τεχνικός έκρυψε τα κομμάτια του για τη μονομαχία του Alvalade, όλα δείχνουν ότι ο Isco θα παίξει τα πρώτα λεπτά του στο Champions League στην πορτογαλική γη.

Άφαντος μέχρι τώρα στην κορυφαία ηπειρωτική διοργάνωση, αλλά χωρίς δικαιολογία για να μείνει χωρίς συμμετοχή. Ο Isco, χάρη στο έργο του, είναι τώρα αδιαμφισβήτητος στην Ρεάλ Μαδρίτης και σ’ένα ματς στο οποίο οι λευκοί παίζουν τόσα, όσο αυτό εναντίον της Σπόρτινγκ, ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο απ’την πρόκριση στους 16, θα’ταν παράξενο ο παίκτης απ’το Arroyo de la Miel  να πάρει άλλο ένα μηδέν στο χρόνο συμμετοχής του.

Ένα πιθανό ντεμπούτο... το Νοέμβριο

Η περιπέτειά του στο Champions League αυτή τη σεζόν είναι συνδεδεμένη με τον τραυματισμό που υπέστη κατά την έναρξή της. Ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο τον κράτησε μακριά απ’το γήπεδο για τρεις αγώνες: δύο στη Liga (Θέλτα κι Οσασούνα) κι ένα στο Champions League, το ντεμπούτο της Μαδρίτης στην Ευρώπη εναντίον της Σπόρτινγκ. Στο υπόλοιπο των αγώνων των ομίλων δεν έπαιξε λόγω τεχνικής απόφασης. Ο malagueño δεν απείχε μόνο εναντίον της Ντόρτμουντ, αλλά δεν συμμετείχε σε κανέναν απ’τους αγώνες ενάντια στη Λέγκια.


Με την υποστήριξη του Ζιντάν, με την επιθυμία των οπαδών να τον δουν και πάλι στο χόρτο και με την ανάγκη της ομάδας του να βρει την καλύτερη εκδοχή της στη Λισαβόνα, ο Isco θα βάλει και πάλι τη φανέλα του πρωταγωνιστή για να κεντήσει ένα ακόμα παιχνίδι ως 10άρι. Υπό κάθε έννοια.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.