News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lucas Silva προπονείται ήδη με το υπόλοιπο των συμπαικτών του

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Του J. L. Calderón

Ο Βραζιλιάνος επανεντάχθηκε στις προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματά του



Μεγάλη είδηση ​​στο Valdebebas. Ο Lucas Silva επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος μέσος θ’ανακτήσει την ρουτίνα της καθημερινότητας υπό τις εντολές του Ζιντάν, εφόσον έχει ξεπεράσει θετικά όλες τις εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, έτσι ώστε ενσωματώνεται στην πειθαρχία της ομάδας, αν και δεν μπορεί να παίξει, επειδή δεν είναι δηλωμένος.

Ο παίκτης έχει δουλέψει ατομικά τις τελευταίες βδομάδες και η φυσική του κατάσταση είναι τέλεια. Τώρα θα επιστρέψει στις προπονήσεις, με σκοπό την απόκτηση ρυθμού ενόψει της χειμερινής αγοράς, στην οποία θα φύγει δανεικός, αφότου χάλασε ο δανεισμός του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας το καλοκαίρι, όπου στις ιατρικές εξετάσεις ανιχνεύθηκε μια ήπια αρρυθμία στην καρδιά. Περνώντας όλα τα τεστ, είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει ξανά.


Υπήρξαν ήδη ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον δανεισμό του το περασμένο καλοκαίρι, μετά την περσινή σεζόν που ήταν ήδη δανεικός στην Μαρσέιγ. Ο Lucas Silva, μόλις ανακτήσει την ομαλότητα στις προπονήσεις και στην εργασία με την ομάδα, θα’ναι ένα απ’τα μεγαλύτερα ονόματα στο ερχόμενο Ιανουάριο κι ένας απ’τους πιο επιθυμητούς παίκτες για σημαντικές ομάδες που επιθυμούν να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή τους.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.