News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δεήσεις κι ερωτήσεις

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Του José Luis Hurtado

Σε bilbaína νύχτα, καταιγίδας κι αδιάβροχου στις κερκίδες, η Athletic εμφανίστηκε στην 11άδα χωρίς Aduriz, Beñat, De Marcos, Balenziaga, Susaeta, Muniain, Yerai και Iturraspe. Δεν είχε καμία σημασία. Την προπονεί ο Valverde, ένας τύπος που μεταδίδει αξιοπιστία, ταπεινότητα και σοφία. Η Μαδρίτη παρουσιάστηκε χωρίς ποδόσφαιρο, ούτε και πειθαρχία. Είναι ψευδής ο μύθος του ότι η ομάδα του Ζιντάν το βλέπει τόσο εύκολο που χαλαρώνει. Όχι, το βλέπει τόσο δύσκολο που δεν βρίσκει τρόπο να κερδίσει.

Το πλήθος του Μπερναμπέου γυρίζει το λαιμό και στις δύο πλευρές, όπως σ’έναν αγώνα τένις. Η Μαδρίτη, με τις σάλπιγγες, μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, χάνει τη μπάλα κι αυτή, στη συνέχεια, ταξιδεύει μέχρι την περιοχή του Keylor. Μπορεί να’ναι διασκεδαστικό. Επίσης, είναι αυτοκτονικό.

Η Συνέλευση της Μαδρίτης έγινε χθες το πρωί. Στην ημερήσια διάταξη, από παραδρομή, δεν εξετάστηκε η ανανέωση του Modric μέχρι να αποσυρθεί απ’το ποδόσφαιρο. Μέχρι να επιστρέψει ο Κροάτης, το Bernabeu αγκαλιάζει δύο επαναστάτες, τους Lucas Vázquez και Morata, που λειτουργούν πλέον σα να’ταν το όνομα μιας επιχείρησης.


Ένα όνειρο του ποδοσφαίρου είναι να μείνει μια μπάλα στο Μπερναμπέου, χαλαρά, σαν μια Δευτέρα, στο σημείο του πέναλτι, με την επιλογή να την στείλει όπου θέλει. Εμφανίστηκε στον Iñaki Williams μπροστά απ’τον Keylor και την έστειλε στις κερκίδες. Εκεί αποφασίστηκαν τα πρακτικά.

Ο Isco έχει κατανοήσει ότι ο λευκός οπαδός δεν τον θέλει μόνο στις παρυφές της περιοχής. Όταν δεν μπορεί να κάνει την ενέργεια της χρονιάς του ζητούν να κάνει τη φανέλα ένα κουρέλι, να την λερώνει, να χρειάζεται δύο χέρια στο πλυντήριο. Το 22 ήταν απ’τους πιο καθαρούς της ομάδας. Χάρισε το γκολ στον Μπενζεμά, αλλά χωρίς την ταμπέλα του άθικτου αντικαταστάθηκε απ’τον Lucas Vázquez.

Ο Μπενζεμά δικαιώνει σε μερικές φάσεις τον Ολάντ. Σ’άλλες, τον Deschamps, και σε μερικά ξεσπάσματα τη λεγεώνα των άνευ όρων που υποστηρίζουν την διαλειπτικότητά του. Ο Morata σε μια στιγμή έκανε ένα γκολ, πάλεψε με τη μισή Athletic, κέρδισε μια κίτρινη και χάλασε τη φράντζα. Άρεσε σίγουρα στον Gento, τον νέο επίτιμο πρόεδρο.


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.