News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το black out του Isco

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Του Hugo Carrasco

Δεν έχει ξεκινήσει βασικός στο πρωτάθλημα κι έχει παίξει μόλις 37 λεπτά απ’τον τραυματισμό του



Ο Isco τον τελευταίο καιρό δεν έχει όλα τα λεπτά που θα’θελε. Από τότε που χτύπησε στον αστράγαλο λίγο πριν απ’το διεθνές διάλειμμα, η παρουσία του Malagueño παίκτη στο γήπεδο έχει εξασθενήσει, φτάνοντας να παίξει μόνο 37 λεπτά στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Η σεζόν φαινόταν πολλά υποσχόμενη για τον madridista. Με το BBC εκτός, ο Isco ξεκίνησε στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν: το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Κάτι δεν είχε συμβεί απ’τις 4 Μαΐου, όταν ξεκίνησε βασικός εντός έδρας ενάντια στην City στον επαναληπτικό των ημιτελικών του Champions League. Στη συνέχεια μπήκε στην θέση του Kroos στο Anoeta, στο ντεμπούτο του πρωταθλήματος, όντας η δεύτερη αλλαγή του Ζιντάν.

Αλλά από τότε που επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του, ο Malagueño ζει μια δοκιμασία. Αυτό που φάνηκε μια απλή προληπτική απουσία, παρατάθηκε σε μια απουσία τριών εβδομάδων απ’το γήπεδο. Έχασε τα παιχνίδια εναντίον των Θέλτα, Οσασούνα και Sporting. Από τότε, έχει παίξει μόλις 37 λεπτά.



Με το φορτωμένο πρόγραμμα του λευκού συνόλου στις τελευταίες δύο βδομάδες, με πέντε παιχνίδια σε 14 ημέρες, η συμπερίληψή του στην αποστολή και η επανεμφάνισή του εναντίον της Εσπανιόλ και τα rotations του λευκού προπονητή, αναμένονταν ο Isco να’χε περισσότερη βαρύτητα και λεπτά στην ομάδα. Λεπτά που δεν έρχονται.


Ωστόσο, ξεκίνησε απ’τον πάγκο στο Cornella, μπήκε στην θέση του James στο 63ο λεπτό, εναντίον της Βιγιαρεάλ στο Μπερναμπέου δεν έπαιξε, και στην Γκραν Κανάρια ήταν η τελευταία αλλαγή, όταν έμεναν μόλις 10 λεπτά. Έτσι έχουν τα πράγματα, το 22 δεν έχει παίξει ακόμη βασικός στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.