News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Dortmund αναμένει με λαχτάρα την Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Ο Tuchel πιστεύει στην ταχύτητα του Dembele και στην απουσία του Marcelo



Είναι παλιές γνώριμες των Ευρωπαϊκών μαχών. Επιπλέον, τις τελευταίες τέσσερις σεζόν έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές, με τρεις ήττες των λευκών στις επισκέψεις τους στη Ντόρτμουντ. Τώρα η ομάδα του Ζιντάν επισκέπτεται ξανά το Signal Iduna Park, ίσως την πιο καυτή έδρα στην Ευρώπη, με 81.000 οπαδούς που δίνουν χρώμα και ήχο σε οποιοδήποτε παιχνίδι που παίζει εκεί η ομάδα τους, αλλά η παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα’ναι μια ακόμα αναμέτρηση γι’αυτούς .

Υπάρχει λαχτάρα για την ομάδα του Ζιντάν. Είναι η πρωταθλήτρια, και η ομάδα και οι Γερμανοί οπαδοί θέλουν να αποδείξουν ότι είναι στο ύψος της κι ότι, τουλάχιστον, μπορούν να παλέψουν για τον τίτλο. Θέλουν να τρομάξουν, να προκαλέσουν φόβο.

Ο Thomas Tuchel, ο άνθρωπος που δημιούργησε μια νέα Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά την αποχώρηση του Klopp, μελετά την Ρεάλ Μαδρίτης απ’τον Αύγουστο, όταν η κληρωτίδα θέλησε οι δύο ομάδες να τεθούν και πάλι αντιμέτωπες. Ο προπονητής έχει καταφέρει να αναζωογονήσει μια ομάδα που φαίνονταν να μην πηγαίνει πουθενά χωρίς τον νυν μέγιστο υπεύθυνο της Λίβερπουλ.

Ο Tuchel πιστεύει, κι έτσι έχει κάνει να φτάσει στους παίκτες του, ότι μπορούν να κερδίσουν χρησιμοποιώντας αυτήν την ταχύτητα που επιδεικνύουν και η οποία τους έχει επιτρέψει να σκοράρουν 20 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας γνωρίζει ότι οι απουσίες των Casemiro και Μαρσέλο θα γίνουν αισθητές στην λευκή 11άδα. Ξέρει ότι η αριστερή πλευρά της άμυνας, θα καταληφθεί από έναν παίκτη ξένο με τη θέση αυτή, και θέλει να το επωφεληθεί.

Ο Dembele, κλειδί

Η νεαρή γαλλική υπόσχεση, την οποία παρακολουθεί πολύ στενά η Barcelona, προσελκύει επαίνους από όλους στο ξεκίνημα της σεζόν. Υποχρεώνει στο μέγιστο τον μπακ που έχει απέναντί του και φέρνει μια επιπλέον επανάσταση στο παιχνίδι της ομάδας του. Για το λόγο αυτό ο Tuchel είναι περισσότερο από ικανοποιημένος απ’την απουσία του Marcelo, λόγω της έλλειψης αντικαταστάτη στους madridistas. Δοκιμάζει ενέργειες για να κερδίσει την υπεροχή στην εν λόγω ζώνη ξανά και ξανά.


Αυτοί που σίγουρα δεν θα λείψουν είναι οι οπαδοί της Μπορούσια. Δεν αποτελεί θέμα, όταν λέγεται ότι είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Το αποδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι και η παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης τους παρακινεί. Θα’ναι μια κόλαση.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.