News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Varane εξηγεί γιατί είπε όχι στην προσφορά του Mourinho

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Είπε ότι το να γνωρίζει το ρόλο που τον περίμενε στη Μαδρίτη τον έκανε να αποφασίσει να μείνει



Ο Raphael Varane είχε μια προσφορά απ’τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι. Η παρουσία του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο του Old Trafford ήταν ένα κίνητρο για τον Γάλλο αμυντικό, αν και τελικά αρνήθηκε την «πρόσκληση» κι έμεινε υπό τις εντολές του Ζιντάν. Τώρα, εξηγεί στο γαλλικό Canal + τους λόγους της απόφασής του.

"Ήταν κολακευτικό να ακούω το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ. Ο Μουρίνιο είναι αυτός που με έκανε να έρθω στην Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Αλλά απ’τη στιγμή που ήξερα το πρότζεκτ που είχε ο σύλλογος για μένα δεν υπήρχαν περισσότερες ερωτήσεις", δήλωσε ο Varane στο γαλλικό μέσο.


Μόλις ο Ζιντάν και το club τον διαβεβαίωσαν για ένα καλό ρόλο στο ρόστερ, ο Varane δεν είχε περισσότερες αμφιβολίες: "Έχω αισθανθεί καλά πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κοιτάμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Ήταν η απόφαση της ζωής μου σχετικά με την καριέρα μου. Είμαστε άντρες και πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις. Απ’την πρώτη στιγμή που ήξερα ποιος επρόκειτο να’ναι ο ρόλος μου στη Μαδρίτη δεν υπήρχαν περισσότερες ερωτήσεις".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.