News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης σταυρώνει τα δάχτυλα με το περίπλοκο ισχίο του Benzema

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Του Alonso Castilla

Η πάθηση του Γάλλου επιθετικού ανησυχεί

Ο τραυματισμός στο δεξί ισχίο, απ’τον οποίο πάσχει ο Γάλλος, ανησυχεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι τυχαίο ότι ο canterano Mariano έχει μείνει στην λευκή ομάδα αντί να φύγει δανεικός



Τα πρώτα φώτα συναγερμού άναψαν την περασμένη σεζόν. Τον Φεβρουάριο δεν ταξίδεψε στη Μάλαγα κι ο σύλλογος ανέφερε ότι κάποιες ενοχλήσεις στο ισχίο συνιστούσαν ο Καρίμ Μπενζεμά να μείνει στο σπίτι. Πέρασε ο καιρός κι εκείνο το πρόβλημα, μακριά απ’το να υποχωρήσει, έχει ενταθεί σημαντικά. Μια πολύ λεπτή πάθηση, που ανησυχεί στο εσωτερικό του λευκού ιδρύματος και που υπήρξε καθοριστική έτσι ώστε να μείνει ο Mariano Díaz υπό τις εντολές του Ζιντάν.

Η πραγματικότητα είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι ήσσονος σημασίας. Αυτό το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης μόλις που ενημέρωσε για τον τραυματισμό που έπληξε τον Γάλλο επιθετικό. Περνούσαν οι αγώνες κι ο Μπενζεμά δεν έμπαινε στο παιχνίδι. Τελικά, ο σύλλογος εξέδωσε στις 20 Αυγούστου την ακόλουθη και σύντομη ιατρική έκθεση: «Μετά τις πρόσφατες εξετάσεις, ο παίκτης μας, Karim Benzema, συνεχίζει τη διαδικασία αποκατάστασής του στη δεξιά ιερολαγονίτιδα του. Εν αναμονή της εξέλιξης». Έχει βελτιωθεί, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν είναι ένας απλός τραυματισμός για θάψιμο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δέχεται ότι η διαταραχή δεν είναι περαστική και ότι η φροντίδα θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και συνεχής από τώρα και στο εξής. Τις τελευταίες ημέρες ο Benzema έχει εισέλθει στην τελική ευθεία της αποκατάστασης του για να μπορεί να επιστρέψει σύντομα, αλλά χωρίς να ξεχνάμε ότι ένας τραυματισμός χρόνιου χαρακτήρα πρέπει να παρακολουθείται σε καθημερινή βάση. Τόσο οι ιατρικές υπηρεσίες όσο και οι φυσιοθεραπευτές της πρώτης ομάδας εργάστηκαν ευσυνείδητα τον τελευταίο καιρό έτσι ώστε ο Γάλλος να’ναι διαθέσιμος το συντομότερο δυνατό στον Ζιντάν.



Αρκετές επηρεαζόμενες περιοχές

Περιέργως, την ίδια μέρα που η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε τη σύντομη ιατρική έκθεση για τον Μπενζεμά, ο Ζιντάν επιβεβαίωσε ότι ο Mariano δεν έφευγε από όπου ήταν κι ότι παρέμενε στο πλευρό του. «Δεν θα’ρθει κανείς, αν δεν φύγει κανείς», είπε ώρες πριν η ομάδα του κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα στο Anoeta, όπου επιβλήθηκε της Ρεάλ Σοσιεδάδ με 0-3. Ο τεχνικός εξέθεσε απλά σ’όλον τον κόσμο τις αμφιβολίες που δημιουργούσε ο τραυματισμός του Karim.

Ο Ισπανο-Δομινικανός επιθετικός είχε πολλές προσφορές για να παίξει με τη μορφή δανεικού αυτή τη σεζόν. Οι κλήσεις στην εκτελεστική περιοχή του Santiago Bernabeu ήταν σταθερές για μέρες, αλλά τελικά δεν έφυγε, διότι δεν είναι γνωστή 100% ποια θα’ναι η εξέλιξη του τραυματισμού του Μπενζεμά. Ούτε το να’χουν τον Morata ως τέταρτο στοιχείο πίσω απ’το BBC έχει θεωρηθεί αρκετό οπλοστάσιο για να αντιμετωπίσουν η σεζόν. «Ο Mariano είναι νέος και ξέρει ποιοι παίκτες βρίσκονται μπροστά του, αλλά μένει μαζί μας και θα παλέψει για να προσθέσει λεπτά», είπε ο Ζιντάν.


Στο εσωτερικό των αποδυτηρίων της Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζουν όλοι αυτό το ζήτημα, σκεπτόμενοι ότι μπορεί να’χει πολλές περισσότερες πιθανότητες να πάρει λεπτά ενόψει του ενοχλητικού σωματικού προβλήματος που ταλαιπωρεί, και πολύ, τον συμπαίκτη του. Ένας εξαιρετικά δυσάρεστος τραυματισμός, μια φλεγμονή της μιας ή και των δύο αρθρώσεων των ιερολαγόνιων, όπου συνδέεται η οσφυϊκή μοίρα και η λεκάνη. Ο πόνος μπορεί να εξαπλώνεται στους γλουτούς, περιοχή κάτω απ’τη μέση κι ακόμη και στα πόδια. Ο Μπενζεμά ξέρει πολύ καλά περί τίνος πρόκειται...

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.